Головна Новини Спорт футбол Чому вболівальники вимагають переграти фінальний матч Євро-2020
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому вболівальники вимагають переграти фінальний матч Євро-2020

Шанувальники збірної Англії впевнені, що гравця збірної Італії Джорджо К'єлліні повинні були видалити з поля

13 липня 2021, 16:34 comments2447
Поділіться публікацією:

Євро-2020 закінчився, а галас навколо нього лише наростає. Ще б пак — тільки за останні два дні більше 100 тисяч осіб підписали петицію на сайті Change.org про скасування результатів фінального матчу і нову зустріч між Англією та Італією. "Коментарі" повідомляють подробиці.

Чому вболівальники вимагають переграти фінальний матч Євро-2020

Британські фанати незадоволені тим, як судді реагували на фоли Італії. Фото: Laurence Griffiths

Як пише автор петиції Шерон Гілмен, звертаючись до менеджерів Чемпіонату Європи (ЧЄ) з футболу 2020 року, арбітри незаслужено м'яко ставилися до порушень з боку італійців. На її думку, заключний матч ЧЄ-2020 був абсолютно несправедливим.

"Італія отримала лише жовту картку за те, що тягала за собою по полю гравців збірної Англії, немов вони були рабами. Всі поштовхи і удари, а Італії все одно дозволяли перемагати?" — пише обурена вболівальниця.

Людей, які підтримали позицію міс Гілмен, знайшлося чимало. З оцінкою суддям поєдинку "упереджено" і вимогою переграти фінал чемпіонату до організаторів футбольного змагання своїм голосом під петицією звернулося вже понад 100 тисяч людей.

Чому вболівальники вимагають переграти фінальний матч Євро-2020 - фото 2

Якщо звернення набере більше 150 тисяч підписів, то його будуть зобов'язані розглянути.

"Італії зійшло з рук лише кілька жовтих карток, замість яких повинні були бути червоні за явно нечесну гру. Вони не заслуговують на повагу за перемогу", "Це потрібно зупинити, це неприйнятно, у нас має відбутися матч-реванш", "Італія грала брудно, і суддя був не зовсім чесний, Англія заслуговує на це [переграти матч, — ред.]", — так коментують петицію ті, хто її підписав.

Нагадаємо, англійці програли італійцям під час післяматчевих пенальті.

При цьому багато вболівальників відверто обурені тим, що за явний фол проти англійця Букайо Сака команда Італії заробила лише жовту картку, а не червону і видалення гравця. Така поведінка суддів, вважають фанати, було нелогічною, що вплинуло на кінцевий результат поєдинку.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, яка країна і в якому році ставала переможцем Чемпіонату Європи з футболу. Короткий екскурс в історію ви можете знайти в нашій інфографіці.

Також на порталі ми розповідали про те, хто з футболістів Євро-2020 повинен був вийти на вирішальний пенальті у фіналі замість Букайо Сака.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

болельщик

13 липня 2021, 16:06

Вначале нужно переиграть матч с Данией.

Аиров

13 липня 2021, 16:04

Ага, неправ был арбитр и в том, что не удалил вратаря Италии, который парировал удары англичан!.. Вот тогда они бы точно стали чемпионами...


Новини