Головна Новини Спорт футбол Чому колишня зірка "Шахтаря" розсмішив та розчарував англійських вболівальників на старті сезону
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому колишня зірка "Шахтаря" розсмішив та розчарував англійських вболівальників на старті сезону

Колишній вінгер донецького "Шахтаря" набрав декілька зайвих кілограмів, які позначилися на його фізичній формі

16 липня 2021, 10:45
Поділіться публікацією:

Колишній футболіст донецького "Шахтаря" та лондонського "Челсі" Вілліан, який перейшов в "Арсенал" влітку 2020 року спричинив гнів фанатів "канонірів" в першому товариському матчі сезону, який команда Мікеля Артета зіграла проти "Хіберніана". Про це повідомляє Mundo Deportivo.

Чому колишня зірка "Шахтаря" розсмішив та розчарував англійських вболівальників на старті сезону

Вілліан - фото з відкритих джерел

Бразильський півзахисник брав участь в матчі з явно надмірною вагою, в якому "зброярі" програли з рахунком 2:1. Зображення Вілліана швидко стало вірусним, а деякі вболівальники навіть наважилися порівняти його зовнішність з повненьким гравцем мадридського "Реала" Еденом Азаром.

Чому колишня зірка ”Шахтаря” розсмішив та розчарував англійських вболівальників на старті сезону - фото 2
Чому колишня зірка ”Шахтаря” розсмішив та розчарував англійських вболівальників на старті сезону - фото 3

"Просто в шоці від ганебних фізичних кондицій гравців після літніх канікул. Адже це несерйозно. Як можна бути елітним спортсменом з такою статурою? Схоже, комусь пора пенсію", — пишуть англійські фанати в Twitter.

Для Вілліана це буде другий сезон в якості "каноніра". Йому доведеться дуже постаратися, щоб повернути довіру вболівальників і тренерського штабу після провального сезону 2019/2020. Тоді Вілліан забив всього один м'яч в 37 іграх, зіграних ним у всіх змаганнях.

Нагадаємо, що 13 липня "Арсенал" програв свою першу гру в сезоні, а наставник "канонірів" піддався критиці в соціальних мережах з хештегом #Artetaout. Таким чином фанати "зброярів" вимагають відставки тренера.

Водночас тренер лондонського "Арсеналу" Мікель Артета виступив на захист молодого англійського футболіста Букайо Сака, що став жертвою расистських жартів в соціальних мережах, після того, як не забив останній пенальті в фіналі Євро-2020. Детальнішу інформацію шукайте в нашому матеріалі за посиланням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини