Головна Новини Спорт футбол Чому К'єлліні підколював Жорді Альбу перед серією після матчевих пенальті в півфіналі Євро-2020
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому К'єлліні підколював Жорді Альбу перед серією після матчевих пенальті в півфіналі Євро-2020

Джорджіо К'єлліні розповів про свої емоції після виходу його команди в фінал чемпіонату Європи

9 липня 2021, 10:12 comments1246
Поділіться публікацією:

Збірна Італії кине виклик англійській команді на "Уемблі" в фіналі Євро-2020. Капітан італійців та ветеран збірної Джорджіо К'єлліні розповів про обійми з Локателлі та кепкування над Жорді Альбою. Про це повідомляє Tuttosport.

Чому К'єлліні підколював Жорді Альбу перед серією після матчевих пенальті в півфіналі Євро-2020

К'єлліні та Альба - фото: Getty Images

Італія чекає успіху в чемпіонаті Європи, якого не вистачало 53 роки, з 1968 року, коли національна команда під капітанством Джачінто Факкетті та тренером Ферруччо Валькареджі підняла Кубок Анрі Делоне в небо Рима. Зараз перед Роберто Манчіні залишилася остання перешкода у вигляді збірної Англії й фіналу Євро-2020, запланованого на неділю 11 липня.

"Наближається те, про що ми мріяли всі ці три роки, те, що тренер поступово втовкмачував нам. Це були шалені емоції, шаленство, яке привело нас до створення цього великого європейського тріумфу, до переконаності в тому, що ми можемо пройти весь шлях. Я впевнений, що ми зможемо перетворити нашу напругу на користь грі. Ми б вважали за краще грати в Римі, але тут на "Уемблі" ми будемо грати за всю Італію, і ми сподіваємося провести ще один фантастичний вечір ", — сказав італійський капітан Джорджіо К'єлліні.

Коли збірна Італії в півфінальному матчі з іспанцями не реалізували перший удар по воротах у серії пенальті К'єлліні не сумнівався в перемозі своєї команди та весь час підбадьорював товаришів.

"Я обіймав Локателлі. На всіх пенальті, він був у відчаї. Я поділився з ним емоціями, які назавжди залишаться між нами. Потім, кінець кінцем, були радісні обійми зі сльозами на очах після пенальті Жоржиньйо", — додав К'єлліні.

Також футболіст розповів про кумедний випадок перед фінальним жеребкуванням, коли він жартував над капітаном збірної Іспанії Жорді Альбою.

"Ми повинні були визначити ворота в які будуть пробиватися пенальті. Він заплутався і вибрав неправильну сторону, думаючи, що вона означає його ворота. Я жартома вказав йому на це, назвавши його брехуном", — говорить капітан збірної Італії.

Нагадаємо, що Італія вибила Іспанію в серії післяматчевих пенальті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини