Головна Новини Спорт футбол Чому іспанський тренер не засмутився після програного півфіналу Євро-2020
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому іспанський тренер не засмутився після програного півфіналу Євро-2020

Тренер збірної Іспанії похвалив своїх молодих гравців

7 липня 2021, 08:36 comments2252
Поділіться публікацією:

Після програного півфіналу Євро-2020 іспанський тренер Луїс Енріке Мартінес заявив, що пишається своїми вихованцями. Про це повідомляє Mundo Deportivo.

Чому іспанський тренер не засмутився після програного півфіналу Євро-2020

Луїс Енріке - фото з відкритих джерел

Наставник збірної Іспанії підтримав молодих гравців своєї команди після того, як ті покинули чемпіонат Європи за крок до фіналу, який на старті Єврокубку здавався недосяжним.

"Усі без винятку пишаються своєю національною збірною, у нас багато молодих гравців, гравців, які через свій вік давали нам багато незвичайних рішень, і ми були командою від початку до кінця. Іспанія зросла. Кілька місяців я спостерігаю, як росте молодь. Я нікого не обдурив. Моєю метою було сформувати команду професіоналів, не залежно від віку гравців і їх команд. Я думаю, що люди пишаються своєю збірною ", — заявив тренер.

Також Луїс Енріке сказав, що не буде сумувати з приводу втраченого шансу, адже його команда і так перевершила всі очікування тренерського штабу.

"Для мене це не сумна ніч, це ніч з дискомфортом. Ви повинні вміти перемагати та вміти програвати. У чвертьфіналі ми дуже зраділи пенальті, а на цей раз вийшло трохи сумніше. Суперник дуже непогано впорався. Ми йдемо додому, знаючи, що брали участь в змаганнях і були серед кращих ", — повідомив Мартінес.

Що стосується чемпіонату світу, Луїс Енріке підкреслив, що він хотів би мати можливість і далі очолювати команду, настільки ж сильну, як нинішня.

Нагадаємо, що італійці в серії пенальті обіграли Іспанію і стали першим фіналістом чемпіонату Європи, тепер вони зустрінуться з переможцем пари Англія — Данія.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини