Головна Новини Спорт футбол Чому данські футбольні експерти не вірять у свою збірну
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому данські футбольні експерти не вірять у свою збірну

Данські аналітики скептично налаштовані щодо перемоги національної команди в півфіналі Євро

7 липня 2021, 15:02
Поділіться публікацією:

Ніхто з данських експертів не вважає свою збірну фаворитом у півфіналі проти Англії. Про це повідомляє TV Sport 2.

Чому данські футбольні експерти не вірять у свою збірну

Збірна Данії - фото з відкритих джерел

Журналісти опитали місцевих футбольних аналітиків стосовно шансів данської команди потрапити в фінал Євро-2020. Вони вважають, що хоч Данія вже кілька років і показує високий міжнародний рівень у складних матчах, але домашня перевага англійців дає їм значну підтримку стадіону, якої не буде у їх збірної.

Також експерти наголошують на тому, що Англія може давати імпульс у потрібний час і видавлювати з себе максимум. Крім того, англійці мають значні перемоги над Німеччиною та Україною, а Гаррі Кейн знову перебуває в хорошій формі. До того ж аналітики відзначають злагоджену оборону збірної Англії й велику лаву запасних, яка майже не поступається у майстерності основній обоймі команди.

Що стосується Данії, то експерти зійшлися на думці, що гнучкість — абсолютна сила цієї команди. Також данські гравці мають психологічний баласт, тому що вони вже перемагали збірну Англії на "Уемблі" цієї осені в рамках Ліги Націй. Деякі фахівці підкреслили, що якщо Хейбьерг і Томас Делані отримають ключові ролі в півзахисті, то Данія може перевершити англійців в центрі поля.

Але данські вболівальники явно не згодні з оцінкою експертів. Фактично 82% всіх ставок у букмекерських конторах на матч півфіналу Євро-2020 між Данією та Англією припадає на перемогу гостей.

Нагадаємо, що тренер збірної Данії Каспер Хьюлманд хоче скористатися тиском і очікуваннями, з якими Англія стикається напередодні півфіналу Євро-2020.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини