Головна Новини Спорт футбол Чому англійські фанати зламали ребро батькові одного з футболістів збірної
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому англійські фанати зламали ребро батькові одного з футболістів збірної

Батька гравця англійської збірної Гаррі Магуайра госпіталізували після фіналу Євро-2020 на "Уемблі"

14 липня 2021, 16:36
Поділіться публікацією:

Гравець збірної Англії Гарі Магуайр розповів, що батько його потрапив до лікарні з підозрою на зламані ребра через безквиткових уболівальників, які увірвалися на "Уемблі" в фіналі Євро-2020. Про це повідомляє FourFourTwo.

Чому англійські фанати зламали ребро батькові одного з футболістів збірної

Гаррі Магуайр - фото з відкритих джерел

Батько захисника англійської національної команди був захоплений потоком людей на стадіоні. Магуайр назвав те, що сталося, "страшним" і сказав, що його сім'я буде "більш обізнана" про відвідини ігор в майбутньому.

"Було страшно. Він сказав, що злякався, і я не хочу, щоб хтось відчував страх, приходячи на футбол. Я бачив багато відео і розмовляв з батьком і моєю родиною. Найбільше постраждали мій батько та агент. Я сподіваюся, що ми зможемо отримати з цього урок і зробити так, щоб це більше не повторилося. Батько завжди буде підтримувати мене і ходити на ігри, але він буде трохи краще обізнаний про все, що відбувається навколо", — сказав футболіст.

13 липня УЄФА почала дисциплінарне розслідування інцидентів під час фіналу Євро-2020 на "Уемблі". Виконавчий директор Футбольної асоціації (ФА) Марк Буллінг заявив, що буде проведено повний аналіз події.

УЄФА висунула ФА звинувачення за чотирма пунктами, пов'язаним зі свавіллям. Дисциплінарне провадження було порушено за вторгнення в поле, кидання предметів, обсвистання італійського державного гімну і запалювання фаєрів.

Нагадаємо, що 49 осіб були заарештовані під час недільного фіналу чемпіонату Європи між Італією та Англією на стадіоні "Уемблі" в Лондоні. Водночас 19 офіцерів британської поліції отримали поранення, намагаючись відстежувати натовп у зв'язку з розбірками на стадіоні "Уемблі", які почалися після перемоги Італії в серії пенальті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини