Головна Новини Спорт футбол Чи зможе “Шахтар” обіграти “Барселону”: прогноз букмекерів на матч Ліги чемпіонів
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи зможе “Шахтар” обіграти “Барселону”: прогноз букмекерів на матч Ліги чемпіонів

Гра “Шахтар” – “Барселона” відбудеться у вівторок о 19:45

6 листопада 2023, 17:49
Поділіться публікацією:

Вже завтра донецький “Шахтар” проведе свій четвертий матч в рамках групового етапу Ліги Чемпіонів проти Барселони.“Коментарі” подивилися кому букмекери віддають перевагу та які коефіцієнти на цей матч.

Чи зможе “Шахтар” обіграти “Барселону”: прогноз букмекерів на матч Ліги чемпіонів

Конопля в матчі з "Барселоною". Фото пресслужба "Шахтаря"

“Барселона” явний фаворит

На перемогу “Шахтаря” букмекери дають коефіцієнт 11,00, а в тому, що сильнішою виявиться “Барселона” вони майже впевнені – 1,31. На нічию ж дається коефіцієнт 6,60. Найімовірнішими авторами забитих голів букмекери бачать Роберта Левандовського (коеф. 1,65), Жоау Фелікса (2,60) та Феррана Торреса (2,60). 

Гра Барселона – Шахтар відбудеться 7 листопада о 19:45 за київським часом в Гамбурзі на “Фолькспаркштадіоні”. Донецький клуб після трьох зіграних матчів має три залікові бали та займає третю позицію в групі. “Барселона” виграла всі свої три матчі та йде на першій позиції в групі. 

Також,  в той же день о 13:00 “Шахтар” U-19 зіграє з “Барселоною” U-19 в Юнацькій лізі УЄФА. Матч відбудеться на стадіоні “Едмунд-Пламбек” у місті Нордерштедт.  

Заявка команди на гру з “Барселоною”

Воротарі: Артур Рудько, Тимур Пузанков, Дмитро Різник

Захисники: Валерій Бондар, Став Лемкін, Георгій Гочолеішвілі, Іраклі Азаров, Микола Матвієнко, Новатус Міроші, Юхим Конопля, Едуард Козік, Дмитро Чигринський, Ярослав Ракіцький

Півзахисники: Деніл Кастілло, Тарас Степаненко, Егіналду, Дмитро Криськів, Мар’ян Швед, Георгій Судаков, Олександр Зубков, Дмитро Топалов, Єгор Назарина, Невертон, Олексій Кащук

Нападники: Данило Сікан, Богдан В’юнник, Кевін Келсі

Також “Коментарі” писали, що 20 листопада збірна України проведе вирішальний матч відбору на Євро-2024. Хоча раніше про це не було відомо, але 16 листопада команда Сергія Реброва зіграє ще один матч.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини