Головна Новини Спорт футбол Чи допоможуть Азар і де Брюйне своїй збірній у матчі з Італією
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи допоможуть Азар і де Брюйне своїй збірній у матчі з Італією

Наразі футболісти не тренуються з основною групою

1 липня 2021, 15:40 comments1075
Поділіться публікацією:

Бельгійські футболісти Еден Азар і Кевін де Брейне, які отримали травми в результаті перемоги Бельгії над Португалією, не тренувалися з рештою групи напередодні п'ятничного поєдинку проти Італії у чвертьфіналі Єврокубка. Про це повідомляє Mundo Deportivo.

Чи допоможуть Азар і де Брюйне своїй збірній у матчі з Італією

Кевін де Брюйне - фото з відкритих джерел

Вся основна група національної команди бельгійців на чолі з іспанцем Роберто Мартінесом тренувалася у цей четвер, 1 липня, об 11:00 за місцевим часом у Тубізі, недалеко від Брюсселя, але двоє зоряних гравців так і змогли взяти участь у підготовці.

За інформацією журналістів, два плеймейкери "червоних дияволів" займалися в тренажерному залі й будуть супроводжувати іншу команду в Мюнхен, де 2 липня відбудеться гра з Італією.

Нападник "Реала" і капітан "Манчестер Сіті" дійшли до Євро-2020 з наявністю травм. Азар отримував повторювані травми суглобів протягом останніх двох сезонів, а де Брюйне в фіналі Ліги чемпіонів отримав перелом носа і стінки лівої очниці після зіткнення із захисником "Челсі" Антоніо Рюдігером.

У минулому матчі зі збірною Португалії де Брюйне попросив про заміну на 48-й хвилині через біль у щиколотці після сильного підкату, Азара ж не зміг продовжити гру на 87-й хвилині після того, як відчув біль у підколінному сухожиллі правої ноги.

29 червня тренер Бельгії Роберто Мартінес сказав, що жоден із гравців не отримав "структурних ушкоджень". Також Мартінес заявив, що шанси двох футболістів на матч з Італією рівні "50%".

Нагадаємо, що у Бельгії є 24% й шанс на восьмий фінал у своїй історії. Італія, суперниця "дияволів" у чвертьфіналі, в Мюнхені у п'ятницю ввечері має 12,5% шансів на перемогу, як і Іспанія. Детальніше — в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини