Головна Новини Спорт футбол Чарівна “Жирона”: команда Довбика та Циганкова перемогла “Валенсію” Яремчука (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Чарівна “Жирона”: команда Довбика та Циганкова перемогла “Валенсію” Яремчука (відео)

“Жирона”, як мінімум до матчу “Реала” повертає собі першу сходинку в турнірній таблиці

2 грудня 2023, 17:26
Поділіться публікацією:








Завершився матч 15 туру іспанської Ла Ліги між “Жироною” та “Валенсією”. Біло червоні здобули вольову перемогу над “кажанами” з рахунком 2:1. Огляд події матч та як зіграли українці, читайте в матеріалі “Коментарів”. 

Чарівна “Жирона”: команда Довбика та Циганкова перемогла “Валенсію” Яремчука (відео)

Циганков та Довбик на тренуванні. Фото пресслужба Жирони

Події матчу

В першому таймі йшла доволі рівна гра, без особливо небезпечних моментів. “Жирона” набагато більше володіла м’ячем, а “Валенсія” вибігала в контратаки та за рахунок цього нанесла більше ударів по воротах. 

Найголовніші події матчу розгорнулися вже у другому таймі. Рахунок відкрили гості, коли після виходу віч-на-віч найкращий бомбардир “Валенсії” Уго Дуро красиво перекинув Гассанігу. “Жирона” намагалася відігратися, але хвилин 15 після пропущеного м’яча билася як об стіну по захисту “кажанів”. Все змінили заміни від Мічела Санчеса, який випустив Стуані та Коуту. Саме ці двоє впродовж 5 хвилин створили два голи. В першому випадку Коуту подав з лівої, а Стуані замкнув на дальній стійці, а в другому бразилець сильно прострілив, а уругваєць випередив захисника та відправив м’яча в сітку з лінії воротарського майданчика. В підсумку вольова перемога 2:1 для “Жирони”, яка до матчу “Реала” повертає собі першу сходинку в турнірній таблиці.


Гра українців

Циганков та Довбик вийшли в стартовому складі “Жирони” та відіграли всі 90 хвилин. Віктор отримав оцінку від Whoscored 6,5, а Артем – 6,4. Роман Яремчук з’явився на полі на 84 хвилині та нічим особливим не відзначився.

Читайте також, що трансферна сага з переходу Кіліана Мбаппе в мадридський “Реал” триває вже не перший рік. Проте, у 2024 році вона має завершитись, тому що як повідомляє портал Relevo, “королівський клуб” зробить останню спробу підписати зіркового француза.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини