Головна Новини Спорт футбол “Це моя дитяча мрія”: Дубінчак про виклик до збірної та конкуренцію з Миколенком
commentss НОВИНИ Всі новини

“Це моя дитяча мрія”: Дубінчак про виклик до збірної та конкуренцію з Миколенком

Матч відбору Євро-2024 між збірними України й Італії відбудеться 20 листопада

15 листопада 2023, 17:12
Поділіться публікацією:

Захисник київського “Динамо” Владислав Дубінчак був вперше викликаний до національної збірної України. Він поділився очікуваннями від матчу з Італією та своїми відчуттями від дебютного виклику до команди, повідомляє пресслужба УАФ, передають “Коментарі”.

“Це моя дитяча мрія”: Дубінчак про виклик до збірної та конкуренцію з Миколенком

Сваток та Дубінчак в збірній України. Фото пресслужба УАФ

Команда Сергія Реброва знаходиться в повному складі у польському Гданську, де готується до вирішального матчу відбору на Євро-2024 проти збірної Італії. Дебютант збірної Владислав Дубінчак поділився своїми враженнями від перебування в команді.

Я давно хотів потрапити сюди — це моя дитяча мрія. Дуже радий, що знаходжуся тут, із натхненням хочу працювати. Трохи несподівано, та я дуже радий, що отримав цей виклик. Сподіваюся виправдати довіру тренера.

Мої конкуренти в збірній? Звичайно, я їх знаю. Це мій старий партнер по команді — Віталій Миколенко. Ми були разом у молодіжці “Динамо”. Коли він був в основній команді, я виступав в оренді. Класний хлопець, я тільки радий за нього, що він грає в такому сильному чемпіонаті. Сподіваюся, що зможу скласти йому конкуренцію, а там буде видно.

Я дивився всі матчі збірної України, у тому числі виїзний з Італією. Дуже хороша, сильна команда. Там гравці, про яких не треба говорити, вони виступають на світовому рівні. Я сподіваюся, що ми зможемо їх перемогти та пройти на Євро.

Із тренером ми поки що не спілкувалися. Я думаю, що ми ще поговоримо з ним. Поки ж була теорія. Сергія Реброва всі знають, це відомий фахівець, мені дуже хотілося з ним попрацювати, — сказав Владислав Дубінчак.

Читайте також, що головний тренер збірної Італії, Лучано Спаллетті, прийняв рішення викликати двох нових гравців до національної команди перед вирішальними матчами з Україною та Північною Македонією у відбірковому турнірі Євро-2024.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини