Головна Новини Спорт футбол Букмекери оцінили шанси "Шахтаря" обіграти "Монако" в матчі Ліги Чемпіонів
commentss НОВИНИ Всі новини

Букмекери оцінили шанси "Шахтаря" обіграти "Монако" в матчі Ліги Чемпіонів

"Гірники" є аутсайдерами поєдинку

17 серпня 2021, 18:46
Поділіться публікацією:

У вівторок, 17 серпня, футбольний клуб "Шахтар" зіграє перший матч раунду плей-офф Ліги чемпіонів. Суперником "гірників" стане "Монако". Футбольний поєдинок розпочнеться о 22:00, передає ТСН.

Букмекери оцінили шанси "Шахтаря" обіграти "Монако" в матчі Ліги Чемпіонів

Букмекери оцінили шанси Шахтаря обіграти Монако в матчі Ліги Чемпіонів - фото: ФК "Шахтар"

Згідно з прогнозом букмекерів, "Шахтар" є аутсайдером майбутнього матчу. На перемогу "Монако" можна поставити з коефіцієнтом 1.73. Нічия — 3.95. Виграш української команди оцінюється коефіцієнтом 4.90.

Вище букмекери оцінюють і шанси "Монако" пройти в наступний раунд. На прохід "Шахтаря" коефіцієнт становить 2.39, а на французького клубу — 1.62. 

Раніше інтернет-видання "Коментарі" писало, що головним тренером української футбольної збірної, яку напередодні покинув Андрій Шевченко, стане Олександр Петраков. Відзначимо, що раніше Мирон Маркевич, який є головою комітету збірних УАФ, повідомив, що новим головним тренером українських футболістів стане Сергій Ребров, який на даний момент тренує "Аль-Айн". І хоча сам Ребров заявляв, що з радістю б очолив національну українську збірну, напередодні стало відомо, що домовиться про розірвання контракту з "Аль-Айном" не вдалося.

У матеріалі нашого видання також можна прочитати, що в Ланівцях Тернопільської області раптово помер футболіст місцевої команди "Горизонт-Ланівці". У неділю, 15 серпня, молодому спортсмену стало погано після першого матчу. На другий матч футболіст Андрій Герасимчук не вийшов. Він хотів піти додому через погіршення самопочуття, однак дійти до будинку не встиг. Андрій знепритомнів на футбольному полі, коли почався другий матч.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини