Головна Новини Спорт футбол Букмекери назвали фаворита матчу Ліги чемпіонів "Шахтар"-"Монако"
commentss НОВИНИ Всі новини

Букмекери назвали фаворита матчу Ліги чемпіонів "Шахтар"-"Монако"

Матч відбудеться в середу, 25 серпня

25 серпня 2021, 10:25
Поділіться публікацією:

У середу, 25 серпня, на стадіоні "Металіст" в Харкові відбудеться футбольний поєдинок у рамках Ліги чемпіонів між донецьким "Шахтарем" і французьким "Монако". Букмекери дали свій прогноз на майбутній матч, передає УНІАН.

Букмекери назвали фаворита матчу Ліги чемпіонів "Шахтар"-"Монако"

Букмекери назвали фаворита матчу Ліги чемпіонів "Шахтар"-"Монако" - фото з відкритих джерел

Зазначається, що "гірники" є аутсайдерами другого матчу.

На перемогу французького футбольного клубу в матчі-відповіді пропонується коефіцієнт 2,51, тоді як на перемогу "Шахтаря" — 2,95, а на нічию — 3,60.

Однак в фаворитах серед букмекерів на вихід у груповий етап Ліги чемпіонів донецький "Шахтар". Прохід "Монако" оцінюється в 3,20, а на український клуб можна поставити з коефіцієнтом 1,35.

Додамо, що матч відбудеться 25 серпня, о 22:00 за київським часом.

Нагадаємо, що 17 серпня "гірники" здобули перемогу над французьким клубом у першій грі. Підопічні Роберто Де Дзербі перемогли в гостях.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" повідомляло, що виконком УАФ призначив Олександра Петракова на посаду в.о. головного тренера збірної України. Ось тільки призначення головного коуча "синьо-жовтих" виявилося з присмаком якоїсь невизначеності та гіркоти. Багато розмов ходило про те, що саме ексдинамівець Сергій Ребров, у якого є чинний контракт з "Аль-Айном", може очолити збірну. Про це писали в ЗМІ, про це говорили спортивні оглядачі, мовляв, є бажання у обох сторін — УАФ і самого Реброва. Але в підсумку останнє слово виявилося за маловідомим на європейському континенті "Аль-Айном" з ОАЕ, де не планували відпускати українця і зуміли фінансово Реброва переконати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини