Головна Новини Спорт футбол “Боруссія” взяла в оренду партнера Мудрика по “Челсі”: деталі переходу
commentss НОВИНИ Всі новини

“Боруссія” взяла в оренду партнера Мудрика по “Челсі”: деталі переходу

Термін оренди лівого захисника “Челсі” – до червня 2024 року

12 січня 2024, 14:20
Поділіться публікацією:

Дортмундська “Боруссія” продовжує підсилюватися на другу частину сезону. Після переходу Джейдона Санчо, “шмелі” також оголосили про оренду Яна Матсена з “Челсі”. Про це повідомляє портал Transfermarkt.

“Боруссія” взяла в оренду партнера Мудрика по “Челсі”: деталі переходу

Ян Матсен переходить в Боруссію Д. Фото пресслужба клубу

Деталі оренди

“Боруссія” Дортмунд взяла в оренду на пів року, тобто до червня 2024, партнера Михайла Мудрика по “Челсі” Яна Матсена. Лівий захисник “синіх” перед орендою до Німеччини продовжив свій контракт з клубом до 2027 року. Портал Transfermarkt оцінює гравця у 20 мільйонів євро.  

“Боруссія” взяла в оренду партнера Мудрика по “Челсі”: деталі переходу - фото 2

Кар’єра футболіста

Матсен перейшов до академії “Челсі” з академії “ПСВ” у 2018 у віці 17 років. З того часу юний голландець був відданий в оренду в такі клуби як “Чарльтон”, “Ковентрі” та “Бернлі”, за який він виступав минулого сезону в Чемпіоншипі та допоміг команді вийти в Прем’єр-лігу. За “Бернлі”, в другій по силі лізі Англії, він провів 39 матчів, забив чотири м’ячі та віддав шість гольових передач. В цьому сезоні за “Челсі” Матсен провів 15 матчів, в яких здебільшого виходив на заміну.

Нагадаємо, що мадридський “Реал” у себе в соцмережах та на офіційному сайті повідомив про те, що клуб продовжить співпрацю з головним тренером команди Карло Анчелотті. Попри, контракт, що закінчувався влітку та інтерес до італійця збірної Бразилії, клуб та тренер дійшли згоди щодо продовження співпраці.

Раніше “Коментарі” писали, що колишній чемпіон UFC у важкій вазі Френсіс Нганну проведе свій другий бій в професіональному боксі проти Ентоні Джошуа. Британець на своїй сторінці в Instagram відреагував на анонс та схоже назвав дату поєдинку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини