Головна Новини Спорт футбол Більше не тренер: Юрген Клопп отримав нову роботу
commentss НОВИНИ Всі новини

Більше не тренер: Юрген Клопп отримав нову роботу

Юрген Клопп підписав контракт з Red Bull, але не буде тренером.

сьогодні, 08:35
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Юрген Клопп, один із найвідоміших футбольних тренерів сучасності, оголосив про своє повернення до роботи. З початку 2025 року Клопп обійме посаду глобального футбольного керівника у групі Red Bull. Ця новина стала несподіванкою для футбольного світу, оскільки після відходу з "Ліверпуля" німець заявив, що на деякий час припиняє тренерську кар'єру.

Більше не тренер: Юрген Клопп отримав нову роботу

Юрген Клопп. Фото з відкритих джерел

Клопп підписав довгостроковий контракт з Red Bull і з 1 січня 2025 року розпочне свою нову роботу. У його обов’язки входитиме співпраця з такими клубами, як "РБ Лейпциг", "Зальцбург" і "Нью-Йорк Ред Буллз" та інші, але він не буде займатися щоденним керівництвом. Замість цього, Клопп надаватиме стратегічне бачення, підтримуватиме спортивних директорів клубів і займатиметься глобальним скаутингом.

"Роль, можливо, змінилася, але моя пристрасть до футболу та люди, які роблять гру такою, якою вона є, – ні. Я бачу свою роль насамперед як наставника для тренерів і керівництва клубів Red Bul", — сказав Клопп.

Як повідомляють ЗМІ, Клопп залишив собі можливість повернутися до тренерської діяльності. Його контракт із Red Bull передбачає опцію піти з посади, зокрема, якщо йому запропонують очолити збірну Німеччини. За повідомленнями, Федерація футболу Німеччини розглядає його кандидатуру на заміну Юліана Нагельсманна після 2026 року.

Таким чином, Юрген Клопп переходить до нової ролі, яка відрізняється від його звичної роботи тренера, але залишається у футбольному світі, зберігаючи зв'язок із найкращими клубами Європи.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що найгірша команда у світі вперше здобула перемогу в офіційному матчі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини