Головна Новини Спорт футбол Бельгія перемогла Португалію і вийшла в чвертьфінал Євро-2020
commentss НОВИНИ Всі новини

Бельгія перемогла Португалію і вийшла в чвертьфінал Євро-2020

Бельгія виграла - 1: 0 і в Європі тепер буде новий чемпіон

28 червня 2021, 01:16
Поділіться публікацією:

Збірна Бельгії мінімально обіграла Португалію завдяки голу Торгау Азара і вийшла в чвертьфінал Євро-2020. Про це повідомляє "Укрінформ".

Бельгія перемогла Португалію і вийшла в чвертьфінал Євро-2020

Євро-2020 (фото з відкритих джерел)

Португальський захисник Пепе почав гру з перших хвилин і став найстаршим польовим футболістом, який вийшов в стартовому складі в плей-офф чемпіонату Європи — 38 років і 121 день.

Роботи у португальській обороні було більш ніж достатньо. Її пресували Кевін де Брейне, Ромелу Лукаку і Торган Азар. Матч закінчився з рахунком 1: 0.

Бельгія вийшла вперед на 42-й хвилині. Удар завдав Торган Азара. Таким чином, Бельгія вийшла в чвертьфінал Євро-2020, де зіграє проти Італії 2 липня в Мюнхені. Бельгія виграла — 1: 0 і в Європі тепер буде новий чемпіон.

Як ми повідомляли раніше, 29 червня в шотландському Глазго відбудеться матч 1/8 фіналу Чемпіонату Європи з футболу (Євро-2020), в якому українська збірна зустрінеться зі збірною Швеції. Згідно з прогнозами букмекерів, збірна нашої країни є аутсайдером майбутнього футбольного поєдинку.

На перемогу України в основний час матчу можна поставити з коефіцієнтом 3,35, на нічию — 3,15, а на те, що переможуть шведи, — 2,44. Вихід збірної України в 1/4 фіналу букмекери оцінили коефіцієнтом 2,20. На прохід Швеції можна поставити з коефіцієнтом 1,72. Нагадаємо, що вперше у своїй історії підопічні Андрія Шевченка змогли вийти з групи на чемпіонаті Європи. Після перемоги Швеції та Іспанії в заключних матчах групи Е збірна України змогла потрапити в четвірку команд, що виходять з третьої позиції. При цьому Швеція набрала сім очок і стала першою в одній групі з Іспанією, Словаччиною та Польщею.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини