Головна Новини Спорт футбол Асисти Довбика та Маліновського вивели їхні команди у наступний раунд кубків
commentss НОВИНИ Всі новини

Асисти Довбика та Маліновського вивели їхні команди у наступний раунд кубків

В обох випадках гольові передачі українців принесли “Дженоа” та “Жироні” перемоги

1 листопада 2023, 23:27
Поділіться публікацією:

Сьогодні в Європі проводяться кубкові матчі. Для українського вболівальника найбільш цікавими були матчі за участі “Дженоа” Маліновського та “Жирони” в якій грають Віктор Циганков та Артем Довбик. Обидві команди вийшли в наступний раунд, а в цьому їм допомогли результативні дії українців, повідомляють “Коментарі”. 

Асисти Довбика та Маліновського вивели їхні команди у наступний раунд кубків

Артем Довбик в матчі. Фото з відкритих джерел

В матчі “Жирони” проти “Сан-Роке” у вперше після травми у стартовому складі на полі з’явився Віктор Циганков. Інший українець Артем Довбик залишився на лаві запасних. Циганков провів на полі увесь поєдинок, але результативними діями не відмітився. Що стосується Довбика, то він вийшов на заміну на 75 хвилині, а на 90+8 оформив дещо курйозний асист. Артем прийняв м’яч у центрі поля після чого Савіо відібрав його в українського нападника протягнув аж до воріт та забив переможний гол. В підсумку “Жирона” перемогла в непростому поєдинку 2:1.

Матч “Дженоа” проти “Реджани” дійшов аж до екстратаймів. Руслан Маліновський, який спочатку залишився на лаві запасних, вийшов на поле вже у додатковий час на 97 хвилині. Вже через дві хвилини українець зробив чудову гольову передачу п’ятою на Гудмундссона, який забив вирішальний м’яч у цій зустрічі. В підсумку “Дженоа” також перемогла 2:1.

“Коментарі” також писали, що мадридський “Реал”, який давно намагається підписати форварда “Парі Сен-Жермен” Кіліана Мбаппе може це зробити влітку. Також “вершкових” цікавить трансфер Ерлінга Холанда с “Манчестер Сіті”. 

Також “Коментарі” писали, вчора відбулась церемонія вручення “Золотого м’яча-2023”. Його, як багато хто та очікував здобув Ліонель Мессі, а от трофей Копа як найкращому гравцю світу до 21 року дістався півзахиснику “Реала” Джуду Беллінгему.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/ua

Новини