Головна Новини Спорт футбол “Арсенал” Зінченка вилетів з Кубка ліги: як зіграв українець (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

“Арсенал” Зінченка вилетів з Кубка ліги: як зіграв українець (відео)

Олександр Зінченко вийшов на полі у стартовому складі “Арсеналу”

2 листопада 2023, 12:41
Поділіться публікацією:

Вчора в Кубку Англійської ліги відбулося лондонське дербі між “Вест Хемом” та “Арсеналом”. В стартовому складі “канонірів” вийшов українець Олександр Зінченко. “Коментарі” розібрали гру українця та найцікавіші моменти матчу.

“Арсенал” Зінченка вилетів з Кубка ліги: як зіграв українець (відео)

Зінченко під час матчу. Фото з відкритих джерел

“Арсенал” вийшов на поле напівосновним складом, і вже на 16 хвилині матчу Бен Уайт, після подачі з кутового зрізав м’яч у власні ворота. Через 5 хвилин після початку другого тайму другий гол “Вест Хема” забив Кудус. На 60 хвилині рахунок вже став розгромним. Джеррод Боуен прийняв м’яч на відскоку та пробив по воротах з-за меж штрафного майданчика. Через невеличкий рикошет та ненайкращу гру голкіпера “Арсеналу” м’яч опинився у сітці. На 90+6 компенсованій хвилині гол престижу для гостей забив Мартін Едегор.

Олександр Зінченко вийшов на поле у стартовому складі та був замінений на 57 хвилині. В другому голі, який забив “Вест Хем” частково є провина українця. Він обрав не дуже гарну позицію дозволив обробити м’яч опоненту у карному майданчику та без спротиву пробити в дальній кут. Від Whoscored Олександр отримав оцінку 6,1, що є однією із найгірших в команді.


“Коментарі” також писали, що мадридський “Реал”, який давно намагається підписати форварда “Парі Сен-Жермен” Кіліана Мбаппе може це зробити влітку. Також “вершкових” цікавить трансфер Ерлінга Холанда с “Манчестер Сіті”. 

Також “Коментарі” писали, вчора відбулась церемонія вручення “Золотого м’яча-2023”. Його, як багато хто та очікував здобув Ліонель Мессі, а от трофей Копа як найкращому гравцю світу до 21 року дістався півзахиснику “Реала” Джуду Беллінгему.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини