Головна Новини Спорт футбол Англія вийшла в чвертьфінал Євро-2020
commentss НОВИНИ Всі новини

Англія вийшла в чвертьфінал Євро-2020

В 1/4 фіналу Англія 3 липня в Римі буде грати з переможцем пари Швеція - Україна

29 червня 2021, 21:54
Поділіться публікацією:

Збірна Англії в Лондоні обіграла Німеччину в 1/8 фіналу чемпіонату Європи і вийшла на переможця пари Україна — Швеція. Так, у зустрічі 1/8 фіналу англійці з рахунком 2:0 перемогли команду Німеччини. Про це йдеться у трансляції поєдинку в Лондоні у вівторок, 29 червня.

Англія вийшла в чвертьфінал Євро-2020

Євро-2020 (фото з відкритих джерел)

Перший момент у грі створили англійці. Удар з метрів 25-ти Рахіма Стерлінга відбив Мануель Нойєр. Відповідь Бундестіму була майже через 20 хвилин. Тімо Вернер вибіг сам на сам із Джорданом Пікфордом і не зумів переграти воротаря збірної Англії.

Вже на останній хвилині першого тайму англійці мали ще одну нагоду відкрити рахунок. Матс Хуммельс зняв м'яч із ноги Гаррі Кейна, який вже прицілювався забивати в порожні ворота. Німці неймовірно були близькі, щоб відігратися. Але Мюллер не реалізував вихід сам на сам, пробив повз голкіпера і ворота.

На 86-й хвилині Англія добила німецьку "машину". Кейн ударом головою метрів із шести знову пробив Нойєра — 2:0. У 1/4 фіналу Англія 3 липня в Римі гратиме з переможцем пари Швеція — Україна.

Нагадаємо, керівництво "Нафтогазу" збирається назвати одну зі своїх нафтосвердловин ім'ям легендарного українського гравця, власника "Золотого м'яча", а нині тренера національної збірної Андрія Шевченка. Але є одна важлива умова.

Найпотужніша свердловина "Нафтогазу" буде названа в честь Шевченка тільки в тому випадку, якщо збірна України ввечері 29 червня здобуде перемогу в поєдинку зі Швецією і пройде в 1/4 фіналу Євро-2020.

У компанії нагадали, що одного дня Україна вже перемагала Швецію з рахунком 2:1 на Євро-2012, яке проходило в Україні. Тоді перемозі посприяв саме Андрій Шевченко, забивши переможний дубль.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини