Головна Новини Спорт футбол Андрія Шевченка не запросили до Польщі: хто ж тренуватиме їх збірну
commentss НОВИНИ Всі новини

Андрія Шевченка не запросили до Польщі: хто ж тренуватиме їх збірну

Готуватиме збірну Польщі з футболу перед відборами до Чемпіонату Європи польський тренер

1 лютого 2022, 08:46
Поділіться публікацією:

У легенди українського футболу Андрія Шевченка були великі шанси стати тренером національної збірної Польщі з футболу. Однак поляки обрали іншого. Про це повідомляє Польське радіо.

Андрія Шевченка не запросили до Польщі: хто ж тренуватиме їх збірну

Фото ілюстративне / Pixabay

1 лютого оголосили його ім'я — 51-річний Чеслав Міхнєвич. Про нього відомо, що він народився в Білорусі. В молодості був футболістом, грав за Польщу. Після завершення кар'єри на полі, став тренером. Міхнєвич кілька років готував молодіжну збірну Польщі. Останні роки він був тренером варшавського футбольного клубу "Legia".

Про обрання одного з кращих тренерів Польщі розповів голова Польської спілки футболу Цезари Кулєша під час прес-конференції. За словами голови спілки футболу, Міхнєвич був доволі переконливим під час співбесіди та має масштабний план, як покращити показники команди для перемоги на відбіркових матчах, які відбудуться в березні. За попередніми прогнозами, річна зарплата Міхнєвича може сягнути 2,5 мільйонів євро в рік.

Відомо, що вирішальним матчем для поляків має стати матч проти росіян. За його результатами буде відібрано команду, яка пройде до Чемпіонату світу з футболу. Після гри з росіянами, в разі перемоги червоно-білих, їм доведеться поборотися за першість в фіналі відбіркового туру. Супротивником може стати збірна Чехії або Швеції.

Як повідомляв портал "Коментарі",  поляки лишилися без тренера після відставки Паула Сози в грудні 2021 року. За всю історію польської команди новий тренер міг би отримати рекордну зарплату в розмірі до 2,5 мільйонів євро в рік. Раніше повідомлялося, що поляки розглядають кандидатури на посаду головного тренера й ним міг стати Шевченко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://inlnk.ru/xvep7X
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини