Головна Новини Спорт футбол "А можна, я дещо зроблю?»: Ярмоленко відреагував на пляшки спонсорів Євро-2020 Coca Cola
commentss НОВИНИ Всі новини

"А можна, я дещо зроблю?»: Ярмоленко відреагував на пляшки спонсорів Євро-2020 Coca Cola

Футболіст Ярмоленко відреагував на вчинки трьох футболістів Кріштіану Роналду, Поля Погба і Мануеля Локателли

18 червня 2021, 04:15 comments2132
Поділіться публікацією:








Вінгер української збірної Андрій Ярмоленко на післяматчевій прес-конференції поставив біля себе пляшки спонсорів Євро-2020 Coca Cola і Heineken. Про це йдеться у відео з прес-конференції Ярмоленко.

"А можна, я дещо зроблю?»: Ярмоленко відреагував на пляшки спонсорів Євро-2020 Coca Cola

Андрій Ярмоленко (фото з відкритих джерел)

"А можна, я дещо зроблю? Я бачив, Роналду прибрав пляшки Coca-Cola — я поставлю Coca-Cola, поставлю Heineken. Зв'яжіться зі мною", — сказав він.

Таким чином Ярмоленко відреагував на вчинки трьох футболістів Кріштіану Роналду, Поля Погба і Мануеля Локателлі, які відсували ці пляшки. Після свого вчинку 31-річний Ярмоленко розсміявся, перш ніж повернути пляшки в початкове положення.

Як повідомляли раніше  півзахисник збірної Данії Крістіан Еріксен перенесе операцію на серці. Відомо, що футболісту встановлять імплантованого дефібрилятора серця. Еріксен вже погодився на проведення операції по установці пристрою після рекомендації ряду фахівців з хвороб серця. Воно необхідне після серцевого нападу через аритмію. Імплантованого дефібрилятора серця призначений для усунення небезпечних для життя аритмій і запобігання зупинки серця. Відзначимо, що з подібним приладом зараз грає захисник збірної Нідерландів Дейлі Блінд, який пропустив частину сезону-2019/20 через проблеми з серцем.

Нагадаємо, що 12 червня матч Данія-Фінляндія був зупинений через те, що півзахисникові датської команди Крістіану Еріксену стало погано і він впав прямо на полі. Кризовий момент стався під час того, коли Еріксену подавали м'яч, який вилетів за межі ігрового поля. Ніяких зіткнень з іншими гравцями у футболіста не було. Кризовий момент стався під час того, коли Еріксену подавали м'яч, який вилетів за межі ігрового поля.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини