Головна Новини Спорт бокс “Не відволікатимусь на середньоваговика”: Ф’юрі розповів чи думає про Усика перед боєм із Нганну
commentss НОВИНИ Всі новини

“Не відволікатимусь на середньоваговика”: Ф’юрі розповів чи думає про Усика перед боєм із Нганну

Бій Ф’юрі – Нганну відбудеться 28 жовтня у Саудівській Аравії

23 жовтня 2023, 14:50
Поділіться публікацією:

Чемпіон світу WBC у надважкій вазі Тайсон Ф’юрі продовжує підготовку до поєдинку із колишнім чемпіоном UFC Френсісом Нганну. “Циганський король” не заглядає за спину камерунцеві, попри активні розмови про його бій із непереможним українцем Олександром Усиком. Про це повідомляє портал “Boxing Scene” передають “Коментарі”.

“Не відволікатимусь на середньоваговика”: Ф’юрі розповів чи думає про Усика перед боєм із Нганну

Тайсон Ф'юрі перед боєм. Фото з відкритих джерел

Вже 28 жовтня у Саудівській Аравії в місті Ер-Ріяд відбудеться поєдинок між британським чемпіоном з боксу у надважкій вазі та ексчемпіоном UFC у важкій вазі Френсісом Нганну. Попри це, розмов навколо наступного бою “Циганського короля” з Олександром Усиком навіть більше. Але за словами самого Ф’юрі зараз він сконцентрований лише на поєдинку із камерунцем.

Я не дивлюся за спину Нганну. Я зараз не розраховую на інші бої та не втручаюся в боксерську політику. Мені байдуже, чи буде Усик біля рингу, я з нетерпінням чекаю хорошого бою з Френсісом Нганну. Незалежно від того, легко це чи важко, я буду готовий до, але я не відволікатимусь, особливо на якогось хлопця з середньої ваги, коли переді мною стоятиме гігант, – сказав британець.

Також Ф’юрі згадав приклад першого бою Ентоні Джошуа та Енді Руїса. В тому бою британець явно недооцінив американця мексиканського походження та думав скоріше про протистояння із Деонтеєм Уайлдером, і в підсумку програв технічним нокаутом.

Коли ви рахуєте курчат до того, як вони вилупляться, зазвичай вас чекає невдача. Я пам’ятаю, як кілька років тому Ентоні Джошуа в Нью-Йорку, мав боксувати з маловідомим Енді Руїсом-молодшим, але все, про що він міг говорити, це бій з Деонтеєм Вайлдером. Він не зосереджувався на маленькому товстому хлопцеві перед ним, і бій закінчився тим, що його знищили.  Я не роблю таких речей, – згадав Ф’юрі.

“Коментарі” також писали, що британський промоутер Едді Хірн розкрив деякі фінансові деталі контракту між Усиком та Ф'юрі. Зокрема Хірн назвав суму, яку отримає Тайсон Ф'юрі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини