Головна Новини Спорт бокс Відомий український боксер буде битися з африканським "Термінатором"
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий український боксер буде битися з африканським "Термінатором"

Переможець цієї сутички проведе бій проти Камбососа за чемпіонство у легкій вазі

10 грудня 2021, 21:10
Поділіться публікацією:








У суботу, 11 грудня, Василь Ломаченко проведе свій наступний бій на професійному рингу. Його суперником буде ганський боксер Річард Коммі. За повідомленням sport.24tv.ua. Переможець цього бою матиме шанс битися проти Джорджа Камбососа за чемпіонські пояси у легкій вазі.

Відомий український боксер буде битися  з африканським "Термінатором"

Ломаченко - Коммі - фото prsport.net

Хто такий Комі

Річард Коммі – 34-річний боксер, який народився у столиці Гани Аккрі. Він виріс у сім'ї без батька, з матір'ю. У дитинстві, майбутня зірка боксу, захоплювався футболом і навіть подавав непогані надії. За одну з місцевих команд виступав у аматорській лізі.

Саме у футбольній команді він почав займатися кікбоксингом і досяг значних результатів. Подорослішавши, Коммі перебрався до Об'єднаних арабських еміратів, де й звернув увагу на бокс. Повернувшись на батьківщину, в Гану, він почав кар'єру. Десять років тому він перейшов з аматорського боксу до професійного.

Свої перші одинадцять боїв він провів у Гані. І у всіх здобув дострокову перемогу нокаутом. Внаслідок чого став чемпіоном Гани.

Відомий український боксер буде битися  з африканським ”Термінатором” - фото 2

Прізвисько "Термінатор"

Африканець звернув на себе увагу іноземних промоутерів за рахунок своєї агресивної манери бою. За що й отримав прізвисько "Термінатор".

Згодом географія виступів Коммі значно розширилася. Його запросили боксувати до Англії. 2014 року він став чемпіоном Співдружності націй.

П'ять років тому Річард дійшов чемпіонського бою (версія IBF) з американцем Робертом Істером. Ця сутичка тривала 12 раундів і завершилася перемогою американця за рішенням суддів.

Коммі зажадав реванш, але в IBF відхилили бажання африканця і вирішили, що йому краще битиметься з росіянином Денисом Шафіковим. Ганець дав добро і 2 грудня поїхав до Москви. Бій завершився перемогою Шафікова за рішенням суддів.

Кар'єра у США

Новий етап у кар'єрі Річарда розпочався у Сполучених Штатах Америки. Його промоутером став Лу Ді Белла, який надалі вплинув його успіхи. 2 лютого 2019 року Коммі провів чемпіонський бій проти російського боксера Чанієва та виграв його. У другому раунді африканець відправив свого суперника в нокаут та завоював титул IBF у легкій вазі.

Далі був успішний захист проти Раймундо Бельтрана – у восьмому раунді мексиканець опинився у нокауті.

Але другий захист титулу Річардом виявився невдалим. 14 грудня 2019 року африканець програв Теофімо Лопесу.

2020 року Коммі не боксував – завадила пандемія. Тому на ринг повернувся 13 лютого 2021 боєм проти Джексона Марінеса. Дострокова перемога у шостому раунді.

На черзі – бій проти Ломаченка. Для Коммі це вирішальна мить, щоб стати топовим боксером.

Раніше інформаційний портал "Коментарі" повідомляв про те, що понад сто років тому мешканець Чикаго запатентував свій винахід, що змінив світ.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини