Головна Новини Спорт бокс Відомий боксер назвав Усика представником «російської школи» боксу
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий боксер назвав Усика представником «російської школи» боксу

Кубрат Пулєв висловився про шанси Олександра Усика нокаутувати Ентоні Джошуа

29 листопада 2021, 15:34
Поділіться публікацією:

Болгарський боксер Кубрат Пулєв високо оцінив шанси українського суперважковаговика Олександра Усика в бою-реванші проти британця Ентоні Джошуа. Як передає видання "Коментарі", своєю думкою боксер поділився Fight Hub TV.

Відомий боксер назвав Усика представником «російської школи» боксу

Кубрат Пулєв. Фото: xsport.ua

Кубрат Пулєв назвав Олександра Усика дуже хорошим боксером, у якого чудові шанси і в реванші з Ентоні Джошуа здобути перемогу. При цьому Усик – це той професіонал, який має достатньо досвіду, щоб домінувати на рингу. Олександра Усика Кубрат Пулєв назвав представником російської школи боксу, комбінаційним боксером.

Болгарин прогнозує, що в поєдинку проти Ентоні Джошуа українець відправить британського важкоатлета в нокаут, не залишивши тому шансів знову забрати собі найпрестижніші чемпіонські пояси.

При цьому Пулєв порадив любителям боксу дочекатися самого поєдинку і не випереджати події прогнозами, які можуть не здійснитися. Зокрема щодо того, чи вдасться українському боксерові домінувати на рингу.

Боксер зазначив, що у надважкій вазі неможливо робити прогнози. Тому що результат бою може вирішити один точний та сильний удар. Тому під час бою Усик-Джошуа невідомо, що станеться.

Зазначимо, у своїй кар'єрі Пулєв зазнавав гіркоти поразок двічі. 2014 року він програв Володимиру Кличку. У 2020 році кривдником Пулєва став Джошуа — болгарин поступився британцю.

Читайте також на порталі "Коментарі" – Олександр Усик собі вже вирішив, коли закінчить кар'єру. Також боксер розповів, що має план, який він повинен виконати, перш ніж повідомити, що готовий повісити боксерські рукавички на цвях.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини