Головна Новини Спорт бокс Відбулась церемонія зважування бою Ф’юрі – Нганну: хто важчий
commentss НОВИНИ Всі новини

Відбулась церемонія зважування бою Ф’юрі – Нганну: хто важчий

Тайсон Ф’юрі виявився важчим за свого камерунського опонента

27 жовтня 2023, 20:00
Поділіться публікацією:

Завтра 28 жовтня в Саудівській Аравії в місті Ер-Ріяд відбудеться поєдинок у надважкій вазі між британцем Тайсоном Ф’юрі та камерунцем Френсісом Нганну. Нещодавно пройшла церемонія зважування та битва поглядів між бійцями. Про це стало відомо з ютуб-каналу Top Rank Boxing, передають “Коментарі”.

Відбулась церемонія зважування бою Ф’юрі – Нганну: хто важчий

Ф'юрі та Нганну на церемонії зважування. Фото: скріншот трансляції

Хто важчий Ф’юрі чи Нганну

Буквально нещодавно завершилась церемонія зважування бою між Тайсоном Ф’юрі та Френсісом Нганну. “Циганський король” виявився важчим за свого опонента показавши на вагах 125,6 кг. В той час, як вага камерунського “Хижака” становить 123,4 кг.

Перед боєм

Бій між Тайсоном та Френсісом буде десятираундовим. На кону стоятиме пояс WBC “Чемпіон Ер-Ріяда” зроблений спеціально для цього поєдинку. 

Ф’юрі є непереможним боксером (33–0–1, 24 KO) та володіє титулом чемпіона світу за версією WBC. Свій останній поєдинок він провів у грудні 2022 року, проти британського ветерана Дерека Чісори, якого переміг технічним нокаутом в 10 раунді.

Френсіс Нганну є колишнім чемпіоном UFC маючи рекорд в MMA 17 перемог (16 достроково) та 3 поразки. Останній поєдинок він провів захищаючи титул UFC у важкій вазі проти Сіріла Гана в січні 2022 року. “Хижак” переміг одноголосним рішенням суддів. Після цього не продовжив контракт з UFC та став вільним агентом.

Читайте також, британський чемпіон WBC у надважкій вазі, який 28 жовтня проведе бій із колишнім чемпіоном UFC Френсісом Нганну, заявив, що його бій з Олександром Усиком має точно відбутися в грудні, інакше в українського чемпіона будуть проблеми.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини