Головна Новини Спорт бокс Усик зустрівся з Ф’юрі, який підписав фото з його нокдауном: навіщо спортсмен це зробив
commentss НОВИНИ Всі новини

Усик зустрівся з Ф’юрі, який підписав фото з його нокдауном: навіщо спортсмен це зробив

Українець з’явився на зустрічі в образі Хітмена

сьогодні, 10:11
Поділіться публікацією:

У середу, 23 жовтня, відбулась перша пресконференція чемпіона світу в надважкому дивізіоні за версіями WBC, WBA, WBO та IBO Олександра Усика (22-0, 14 КО) і британця Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) перед боєм-реваншем. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію видання sport.ua.

Усик зустрівся з Ф’юрі, який підписав фото з його нокдауном: навіщо спортсмен це зробив

Ф'юрі і Усик. Фото з відкритих джерел

Олександр прибув на пресконференцію у чорному костюмі з червоною краваткою. Олександр з'явився в образі Хітмена – головного героя компʼютерної гри. Він професійний кілер, що працює під імʼям Агент 47.

Нагадаємо, що у першому поєдинку Олександр Усик здобув перемогу роздільним рішенням суддів. Раніше Туркі Аль-Шейх повідомив про те, що бій-реванш між чемпіоном світу в суперважкому дивізіоні за версіями WBC, WBA, WBO та IBO Олександром Усиком та ексчемпіоном за версією WBC Тайсоном Ф'юрі відбудеться 21 грудня 2024 року.

Усик та Ф'юрі провели першу битву поглядів перед реваншем. Ф'юрі цього разу повівся досить стримано. Обійшлося без штовханин та провокацій.

Під час пресконференції відбувся кумедний епізод. Олександр дав Тайсону підписати фото, на якому зображений нокдаун у дев'ятому раунді першого бою. І Ф'юрі підписав це фото.

Журналістам Усик пояснив, навіщо попросив Тайсона Ф'юрі підписати спільні фото.

"Я продам ці фото та допоможу своїм українським солдатам", — сказав спортсмен.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Британський боксер Денієль Дюбуа, який володіє титулом IBF у надважкій вазі, заявив, що хоче провести реванш проти українського боксера чемпіона WBC, WBA, WBO та IBO Олександра Усика. За словами Дюбуа, він прикінчить абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі в об’єднавчому поєдинку.

Денієль Дюбуа в ефірі Youtube-каналу "BoxNation" викликав Олександра Усика на поєдинок та пообіцяв помститись українському боксеру за поразку.

"Я зроблю це правильно. Я прикінчу його і це буде хороший бій. Це буде хороший об'єднавчий поєдинок, і це дуже важливо. Це буде монументальна подія", – сказав 27-річний британець.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини