Головна Новини Спорт бокс Усик показав, як готується вдруге перемагати Джошуа (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Усик показав, як готується вдруге перемагати Джошуа (ФОТО)

Усик продовжує підготовку до реваншу з Ентоні Джошуа

24 червня 2022, 19:42
Поділіться публікацією:

Український боксер Олександр Усик продовжує активно готуватися до реваншу з Ентоні Джошуа. Світлинами з тренування чемпіона світу за версіями WBA Super, WBO, IBF та IBO у надважкій вазі поділилася Matchroom Boxing в Instagram.

Усик показав, як готується вдруге перемагати Джошуа (ФОТО)

Усик показав, як готується вдруге перемагати Джошуа (фото з відкритих джерел)

У повідомленні йдеться, що спортсмен зараз активно готується до бою у Саудівській Аравії. Саме там має відбутися другий бій-реванш проти Ентоні Джошуа.

 На опублікованих фото видно, що Олександр Усик тренується на березі моря, підіймаючи спеціальний ваговий м'яч, боксує у воді, працює із тренером "на лапах".

Відомо, що бій Усика та Джошуа має відбутися 20 серпня у місті Джидда в Саудівській Аравії. Вже відбулося оголошення реваншу між українським та британським боксерами.  

Усик показав, як готується вдруге перемагати Джошуа (ФОТО) - фото 2
Усик показав, як готується вдруге перемагати Джошуа (ФОТО) - фото 3

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Усик планує зібрати 1 млн доларів на реванші з Джошуа, щоб допомоги Україні. Відомий український боксер та чемпіон світу в суперважкій вазі  за версіями WBA, WBO, IBF і IBO   Олександр Усик  поділився майбутніми  планами стосовно випуску 2000 унікальних токенів (NFT) на початку поєдинку — реваншу проти британського важковаговика  Ентоні Джошуа. Саме так  чемпіон з України  має намір отримати  майже мільйон  доларів. Зібрані кошти  будуть використані для  надання фінансової  підтримки  співвітчизникам, які постраждали через військову агресію РФ. Згадувані токени для поєдинку Усик — Джошуа будуть виготовлені художником Досбраком, що  виконував замовлення  інших відомих боксерів, зокрема, Майка Тайсона  і Конора Макгрегора. Важливо, що один з тих, хто купить  NFT буде мати два квитки на бій.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: instagram.com/matchroomboxing
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини