Головна Новини Спорт бокс Усик планує зібрати 1 млн доларів на реванші з Джошуа, щоб допомоги Україні: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Усик планує зібрати 1 млн доларів на реванші з Джошуа, щоб допомоги Україні: що відомо

Реванш українця Усика проти британця Джошуа має відбутися цього літа

29 квітня 2022, 18:13
Поділіться публікацією:

Відомий український боксер та чемпіон світу в суперважкій вазі  за версіями WBA, WBO, IBF і IBO   Олександр Усик  поділився майбутніми  планами стосовно випуску 2000 унікальних токенів (NFT) на початку поєдинку — реваншу проти британського важковаговика  Ентоні Джошуа.

Усик планує зібрати 1 млн доларів на реванші з Джошуа, щоб допомоги Україні: що відомо

Усик хоче заробити кошти з реваншу Джошуа (фото з відкритих джерел)

Саме так  чемпіон з України  має намір отримати  майже мільйон  доларів. Зібрані кошти  будуть використані для  надання фінансової  підтримки  співвітчизникам, які постраждали через військову агресію РФ

"Багато людей в Україні зараз потребують допомоги. Я думаю, що як тільки будуть випущені ці токени, багато хто насправді отримає допомогу. Це будуть люди, яким вона дійсно потрібна", — оприлюднив коментар українського важковаговика Reuters.

 

Згадувані токени для поєдинку Усик — Джошуа будуть виготовлені художником Досбраком, що  виконував замовлення  інших відомих боксерів, зокрема, Майка Тайсона  і Конора Макгрегора.

Важливо, що один з тих, хто купить  NFT буде мати два квитки на бій.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Олександр Усик створив благодійний фондУкраїнський спортсмен та відомий на весь світ боксер й чемпіон WBA, WBO, IBF, IBO в надважкій вазі Олександр Усик створив власний благодійний фонд, який опікуватиметься гуманітарними питаннями. Про це відомо із сайту фонду "Usyk Foundation". На сайті фонду вказано, що Usyk Foundation – це благодійний фонд, створений для допомоги армії та українцям, які постраждали від путінської агресії. А ще — фонд надаватиме гуманітарну допомогу переселенцям, Збройним силам, військовим.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини