Головна Новини Спорт бокс Усик назвав Крим українським (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Усик назвав Крим українським (ВІДЕО)

Український боєць довго уникав прямої відповіді на питання.

2 вересня 2022, 16:09
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








Усик дав відповідь на скандальне питання "Чий Крим?". Про це стало відомо на пресконференції українського бійця, яка відбувалась у Києві. Пресконференція організована у зв'язку з перемогою Олександра Усика над британцем Ентоні Джошуа.

Усик назвав Крим українським (ВІДЕО)

Усик назвав Крим українським. Фото з відкритих джерел

Під час спортивного заходу Усик розповів про скандальне інтерв'ю, коли він уникнув відповіді на провокативне питання. Український боєць, який родом з півострова відповів тоді, що Крим божий. Усик заявив, що його постійно запитували це питання, особливо ті, хто не боронив Крим.

Боксер розказав, що він перебував в українському Криму під час російської окупації, але показово виїхав за два дні до проведення так званого референдуму. Далі, Усик жалівся, що ніхто не прийшов на допомогу кримчанам, особливо тодішня влада. Після чого повідомив, що люди почали його закидувати цим питанням за для власних рейтингів. У кінці відповіді Олександр Усик розповів детально чий все ж таки Крим.

Крим – це тимчасово окупована територія, але вона повернеться до України, як і до 14 року, — розповів Усик.

І додав до своєї промови:

Він (Крим) наш, був є і буде, — закінчив відповідати український боксер.

Відео пресконференції Олександра Усика можете переглянути нижче:

Нагадаємо, що Олександр Усик переміг Ентоні Джошуа роздільним рішенням судівської бригади та захистив свої боксерські пояси. Наступним можливим суперником українського бійця називають Тайсона Ф’юрі, що володіє боксерським поясом WBC. Саме цього останнього трофею не вистачає Олександру Усику для звання абсолютного чемпіона з боксу у надважкій вазі.

Раніше, "Коментарі" писали про скандал, який влаштував британець поступившись Усику.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

sexx

2 вересня 2022, 19:04

Зачем тратить время и деньги на ту которая ломается если есть доступные девки которые хотят только секса (без шлюx и сoдеpжанoк). Здесь все бесплатно и анонимно, убедись сам ----- https://dyx.dk/slyv


Новини