Головна Новини Спорт бокс Бій-реванш Усика і Джошуа: боксер, що програв, влаштував скандал (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Бій-реванш Усика і Джошуа: боксер, що програв, влаштував скандал (ВІДЕО)

Ентоні Джошуа влаштував істерику після оголошення результатів бою

21 серпня 2022, 08:50
Поділіться публікацією:








Бій-реванш Усика і Джошуа: боксер, що програв, влаштував скандал (ВІДЕО)

Бій Усика і Джошуа. Фото: sportarena

20 серпня в Джідді (Саудівська Аравія) відбувся бій-реванш між чемпіоном світу у важкій вазі за версіями WBA (Super), IBF та WBO Олександром Усиком (Україна) та британським боксером-професіоналом, який виступає у важкій ваговій категорії Ентоні Джошу. Про це повідомляє SportUa.

Бій тривав 12 раундів. Окремим рішенням суддів переміг Усік: 113–115, 115–113, 116–112. Після завершення бою Джошуа продемонстрував бурхливу реакцію через свою поразку. Боксер викинув свої пояси з рингу та намагався піти у підтрибунне приміщення. Проте спілкування з тренерами дало йому силу повернутися на ринг та поговорити зі своїм суперником.

Спочатку Ентоні Джошуа говорив Усіку, що той не виграв бій. Потім Ентоні Джошуа взяв мікрофон і прямо в рингу сказав:

"Якби ви знали мою історію, ви зрозуміли б мої емоції. Я не боксер-аматор, яким був у юності. Мене майже ув'язнили, потім відпустили під заставу, і я почав тренуватися. Якби мене посадили, я не зміг би боксувати.

Усик – крутий боксер. Мені шкода, що довелося б забрати пояси в Усіка. Але це через пристрасть, яку я вклав у цю битву. Цей хлопець переміг мене зараз. Можливо, я міг би виступити краще, але це говорить про рівень важкої роботи, яку я вклав. Поаплодуйте нашому чемпіону світу в надважкій вазі.

І я не боєць на 12 раундів! Подивіться на мене, я нова порода суперважкоатлетів. Я суперважкоатлет, це складна робота. Майк Тайсон та Сонні Лістон кажуть, що я не видаю комбінації, як Рокі Марчіано. Це тому, що я важу не 90 кг, а 115 кг, я тяжкий! А Усік – феноменальний талант, тричі на його честь".

На просконфренеції, яка відбулася після бою, Джошуа розповів, що був дуже злий на себе і тому дозволив собі таку поведінку.

"Сьогодні ввечері в моїх обладунках з'явилася невелика тріщина, і ви побачили, як я через це засмутився. Неможливо сказати, що я пишаюся собою. Я просто нічого не відчуваю, я просто засмучений до глибини душі. Якби я залишив на рингу все, я переміг би", — сказав боксер.

Нагадаємо, що бій між Усіком та Джошуа проводився у 2021 році. Тоді Усик здобув перемогу і став чемпіоном світу за версіями WBA/WBO/IBF/IBO у хевівейті. Ентоні своєю чергою скористався правом на реванш.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини