Головна Новини Спорт бокс «Укрзалізниця» потролила Усика через невдале фото
commentss НОВИНИ Всі новини

«Укрзалізниця» потролила Усика через невдале фото

Колишній чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик поділився з шанувальниками фото на рейках

11 червня 2021, 00:51
Поділіться публікацією:

Відомий український боксер Олександр Усик зробив фото на залізничній колії і отримав порцію троллінгу від "Укрзалізниці". Боєць просто забув важливе правило безпеки.

«Укрзалізниця» потролила Усика через невдале фото

Олександр Усик (фото з відкритих джерел)

Колишній чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик поділився з шанувальниками фото на рейках і став героєм нового поста "Укрзалізниці" в Фейсбуці. Річ у тому, що боксер порушив правила безпеки, присівши на рейки.

"А-а-а .... Ніколи такого не було — і знову сталося ... Укрзалізниці раз доводиться переживати через поведінку кумирів багатьох українців. На цей раз відомий боксер Олександр Усик, мабуть, забув про правила поведінки на об'єктах залізниці дороги і сів на шлях заради оригінальної фотографії для соцмереж. Олександр, серед залізничників теж багато Ваших фанів, але правила важливо дотримуватися. Бережіть себе і нерви машиністів!", — відзначили в "Укрзалізниці".

У пості попросили Усика більше не порушувати правила і бути прикладом для шанувальників. Також представники залізниці побажали йому вдалої підготовки до майбутнього бою з Ентоні Джошуа.

"І нехай кулаки будуть такими ж міцними, як рейки Укрзалізниці", — не обійшлося і без чудового порівняння, однак коментаторів більше схвилював стан самої залізниці і курйозність особи Усика.

Як повідомляли раніше колишній тренер боксера Олександра Усика Алі Башир, розкритикував бій свого експідопічного з день Чісорою. Особливо він висловив своє невдоволення з приводу стилю боксу, який зараз веде Усик. Тренер відзначив, що не впізнає свого підопічного, і не розуміє, куди боксер справ все те, чого колись вчив його Башир.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Зелупа

11 червня 2021, 01:10

Усрик Хуйло !

Зелупа

11 червня 2021, 01:10

Усрик хуйло !


Новини