Головна Новини Спорт бокс Колишній тренер Усика заявив, що у боксера більше не буде шансів на перемогу
commentss НОВИНИ Всі новини

Колишній тренер Усика заявив, що у боксера більше не буде шансів на перемогу

Екс-тренер українського боксера був здивований, на скільки багато ударів він отримав у бою проти Чісори

4 листопада 2020, 16:15
Поділіться публікацією:

Колишній тренер боксера Олександра Усика Алі Башир розкритикував бій свого екс-підопічного Денекою Чісорою. Особливо він висловив своє невдоволення з приводу стилю боксу, який зараз веде Усик. Тренер відзначив, що не впізнає свого підопічного, і не розуміє, куди боксер подів все те, чого колись вчив його Башир.

Колишній тренер Усика заявив, що у боксера більше не буде шансів на перемогу

Фото: Кореспондент

Тренер також заявив, що з таким стилем боксу в Усика не буде жодних шансів перемогти в бою суперників Ентоні Джошуа і Тайсона Ф'юрі.

"Він не був схожим сам на себе. Ті речі, над якими ми з ним працювали в тренувальних таборах, десь поділися. Він відійшов від тих речей. І він страждав на ринзі. Так, він ще не зазнав поразки, але він обрав шлях брати на себе більше ударів. Більше, ніж будь-коли раніше. Я відзначив це у попередньому поєдинку, а цей бій був дуже близьким, дуже. Багато людей говорили, що він бігав від Чісори, він не був спритним, розважливим, а просто бігав, замість того, щоб дійсно боксувати. Я можу сказати одну річ — він не взмозі боксувати проти Джошуа і Ф'юрі в цьому стилі", — сказав Алі Башир.

До слова, Олександр Усик та Алі Башир припинили співпрацювати у 2017 році.

Нагадаємо, що в суботу 31 жовтня Олександр Усик здобув перемогу над Дерекою Чісорою та став чемпіоном світу за версією WBO International.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://xsport.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини