Головна Новини Спорт бокс Український чемпіон Усик похвалився дорогим подарунком
commentss НОВИНИ Всі новини

Український чемпіон Усик похвалився дорогим подарунком

Українському боксеру подарували картину з його зображенням

31 серпня 2021, 08:55 comments5435
Поділіться публікацією:

Тепер в колекції українського боксера Олександра Усика є картина з його зображенням. Презент зробили важковаговику його друзі. Як інформує видання "Коментарі", Усик виклав фото в stories на своїй сторінці в Instagram.

Український чемпіон Усик похвалився дорогим подарунком

Олександр Усик Фото: Instagram Усика

Без перебільшення можна сказати, що в кінці вересня Олександру Усику належить провести один з найважливіших боїв у своїй кар'єрі. 25 вересня на футбольному стадіоні "Тоттенхем Хотспур Арена" українець повинен битися з Ентоні Джошуа. Активно готуючись до бою Усик похвалився подарованою картиною, порадувавши черговим знімком, який виклав для численної армії шанувальників в соцмережі. Полотно намальовано з фото поєдинку Олександра Усика проти Тоні Беллью.

Усик відправив Беллью в нокаут в листопаді 2018-го, здобувши видовищну перемогу і зробивши ще один крок для великої слави в суперважкій вазі. Тоді український спортсмен відстояв на боксерському рингу звання абсолютного чемпіона світу в першій важкій вазі.

"Подарунок від друзів", — підписав фото Усик.

Читайте також на порталі "Коментарі" — українці не дуже хочуть жити на вулиці , перейменованої на честь українського боксера Олександра Усика, другого президента України Леоніда Кучми або відомої виконавиці Вєрки Сердючки (Андрія Данилка).

Також читайте на "Коментарях" — відомий український боксер Олександр Усик зробив фото на залізничній колії і отримав порцію троллінгу від "Укрзалізниці". Боєць просто забув важливе правило безпеки. Справа в тому, що боксер порушив правила безпеки, присівши на рейки, тому опинився під ударом критики.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини