Головна Новини Спорт бокс Українець потрапив до рейтингу найбагатших боксерів світу
commentss НОВИНИ Всі новини

Українець потрапив до рейтингу найбагатших боксерів світу

На якому місці в рейтингу найбагатших опинився Кличко та скільки грошей заробив за спортивну кар'єру

6 січня 2022, 14:27 comments1199
Поділіться публікацією:

Видання Manchester Evening News опублікувало рейтинг боксерів з різних країн світу, що мають найбільші статки. На першому місці Флойд Мейвезер-молодший. Майно Флойда оцінюють в 400 мільйонів фунтів стерлінгів.

Українець потрапив до рейтингу найбагатших боксерів світу

Опублікували рейтинг багатих боксерів світу, фото з відкритих джерел

У чотирьох найпопулярніших боксерських поєдинках усіх часів він виступав проти Менні Пакьяо, Конора МакГрегора, Канело Альвареса, Оскара де ла Хойї. За поєдинки боксер отримав чималий прибуток. 

Друге місце посідає Джордж Форман. На рахунках і у власності спорстмен має нерухомого і рухомого майна на суму 222 мільйони фунтів стерлінгів. Джордж Форман заробив понад 200 мільйонів фунтів стерлінгів на продажу грилю. За свою 28-річну кар'єру Форман двічі став чемпіоном світу у важкій вазі та отримав золоту олімпійську медаль. Він провів 81 бій, вигравши 76 з цих поєдинків — це неймовірний рекорд.

В трійці багатіїв — Менні Пакьяо, що заробив 163 мільйони фунтів стерлінгів. Менні єдиний боксер в історії, який виграв дванадцять головних титулів світу у восьми різних вагових категоріях. Зараз він активно займається політикою у своїй рідній країні і обіймає посаду сенатора Філіппін.

Четвертим став Оскар де ла Хойя (148 мільйонів фунтів стерлінгів). Американець-мексиканець виграв титули у суперлегкій, легкій, напівсередній, напівсередній вазі та середній вазі. Після виходу на пенсію де ла Хойя значно збільшив своє багатство, заснувавши промоутерську компанію Golden Boy Promotions.

П'яте місце посів Канело Альварес, статки якого оцінюють в 105 мільйонів фунтів стерлінгів. Канело Альварес був третім в світі за кількістю переглядів поєдинків за всю історію, коли його переміг Флойд Мейвезер-молодший за кількістю очків.

Далі місця в ТОП-10 розподілилися так: Леннокс Льюїс (£103 млн), Тайсон Ф'юрі (£100 млн), Шугар Рей Леонард (£88 млн), Ентоні Джошуа (£60 млн) і Володимир Кличко (58 мільйонів фунтів стерлінгів).

Один з найбільших важковаговиків усіх часів, Володимир Кличко, отримав п’ять поясів протягом шести років, завдяки своїй техніці "джеб-утримування". Українець отримав найбільше грошей у своїх останніх двох поєдинках з Тайсоном Ф'юрі та Ентоні Джошуа.

Як повідомляв портал "Коментарі", одноклубник Зінченка буде відбувати ув’язнення в найсуворішій в’язниці Великобританії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини