У світовому боксі трапилася жахлива подія: до цього став причетним боксер із Каховки

Професійна боксерська кар'єра каховчанина тривала десять років

В п’ятницю, 28 січня, помер колишній боксер та інтерконтинентальний чемпіон, каховчанин Володимир Вірчис. Як повідомляє suspilne.media, на момент смерті колишньому боксеру було 48 років.

Поліція Києва, а, що Володимира знайшли повішеним біля дому. За даним фактом слідчим відділом було розпочато кримінальне провадження за статтею умисного вбивства, з позначкою "самогубство".

Кар'єра спортсмена у професійному боксі тривала упродовж десяти років. Перший бій український боксер провів ще у 1999 році. Каховчанин виступав у важкій вазі, де провів 28 боїв, здобувши 26 перемог (21 - нокаутом).

Свою спортивну кар'єру Вірчис закінчив у жовтні 2009-го - перемогою над латвійцем Едгарсом Калнарсом. А перед цим український боксер бився за право стати претендентом на пояс WBC, яким володів Володимир Кличко, однак поступився кубинцю Хуану Карлосу Гомесу рішенням суддів.

Також, крім кубинця, Вірчис зазнав поразки у бою у 2006 році проти узбекистанця Руслана Чагаєва - колишнього чемпіона світу у важкій вазі за версією WBA (рішенням суддів).

Усі досягнення Володимира Вірчиса.

2-разовий Інтерконтинентальний чемпіон: у 2003-2004 роках Вірчис володів поясом IBF, а у 2005-2006 роках - WBO.

У 2007 році Вірчис став чемпіоном Європи завдяки перемозі у бою над італійцем Паоло Відоцом.

Як повідомляв інформаційний портал "Коментарі", колишній тренер Володимира Кличка розкрив секрет успіху Олександра Усіка у ринзі. Крім того, екс-чемпіон світу з боксу розповів, чому він погодився на бій із Усіком. Також, "Коментарі" розповідали про те, що українець потрапив до рейтингу найбагатших боксерів світу.