Головна Новини Спорт бокс Екс-чемпіон світу з боксу розповів, чому він погодився на бій із Усіком
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-чемпіон світу з боксу розповів, чому він погодився на бій із Усіком

Британський спортсмен готується до реваншу

13 січня 2022, 19:10
Поділіться публікацією:

Британський боксер Ентоні Джошуа розповів, чому він погодився на бій проти українця Олександра Усіка. Як повідомляє prsport.net, за словами Джошуа, він хотів позбутися ярлика "бодібілдера, який абсолютно не вміє боксувати". Британець розраховував, що він проведе проти українця на рингу всі 12 раундів та зможе довести, що по-справжньому вміє боксувати, але його план у результаті провалився – 25 вересня він програв за очками Усіка та втратив усі свої титули чемпіона.

Екс-чемпіон світу з боксу розповів, чому він погодився на бій із Усіком

Джошуа та Усик - фото із відкритих джерел

Екс-чемпіон світу з боксу у суперхевівейті, британець Ентоні Джошуа розповів про те, чим він керувався у той момент, коли погоджувався на бій проти українця Олександра Усіка.

За словами Джошуа, боєм проти українського боксера він хотів зруйнувати стереотип про себе як просто про бодібілдера, який абсолютно не вміє боксувати. Він не хотів робити ставку на свою перевагу у зростанні і вазі, і дарма. Бій, що відбувся у Лондоні 25 вересня минулого року, пішов зовсім не за його сценарієм. З 12 раундів за британцем залишилося 3 раунди, а ось 9 із 12 були на користь українця. Таким чином, Ентоні Джошуа програв Усіку за рішенням суддів та втратив усі свої чемпіонські пояси.

Тепер британець готується до реваншу проти українця. Він впевнений, що якщо в наступному поєдинку він виграє хоча б 4 раунди з 12, перемога буде точно за ним. Тоді він зможе продовжити свій шлях до титулу абсолютного чемпіона у своїй ваговій категорії.

Як повідомляв портал "Коментарі", колишній тренер Володимира Кличка розкрив секрет успіху Олександра Усіка у рингу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини