Головна Новини Спорт бокс Колишній тренер Володимира Кличка розкрив секрет успіху Олександра Усика у ринзі
commentss НОВИНИ Всі новини

Колишній тренер Володимира Кличка розкрив секрет успіху Олександра Усика у ринзі

Український боксер є абсолютним чемпіоном світу

12 січня 2022, 19:00
Поділіться публікацією:








Екстренер легенди світового боксу Володимира Кличка Сергій Городничев висловив свою думку, стосовно переваг чемпіона титулів WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика над усіма його потенційними та колишніми суперниками.

Колишній тренер Володимира Кличка розкрив секрет успіху Олександра Усика у ринзі

Олександр Усик - фото із K2Promotions


Як передає tsn.ua, на думку Сергія, у більшості тяжів слабкі ноги. У всіх, хто бився з Усиком, програвали за рахунок своїх ніг. Якщо боксер не даватиме йому простору для пересування, тоді він не витримає. І всі тоді в нього виграють. Треба, щоб були такі самі ноги.

"Чісора не зміг задавити Усика, бо йому не вистачило дихання. Хоча я вважаю, що це був один із найважчих боїв для Усика. Якби Чісора додавав, більше піддавлював… Дивіться, як йому було тяжко. Було видно, що він його виснажив. А уявіть, що Ф'юрі зараз долучиться до роботи. Він може наробити Олександру великих проблем", — сказав Городничев.

Нагадаємо, що у ніч проти 26 вересня 2021 року, Усик переміг Джошуа одноголосним суддівським рішенням — 117-112, 116-112 і 115-113 і завоював титули IBF, WBO, WBA і IBO в надважкій вазі.

На сьогоднішній день точної дати реваншу між Усиком та Джошуа ще немає. За словами промоутера британського боксера Едді Гірна, реванш планують на квітень 2022 року. Із місцем бою також ще не визначилися, але ідею проведення поєдинку в Україні вважають фінансово невигідною.

Зазначимо, що в активі 34-річного Усика 19 перемог (13 — нокаутом) у 19 поєдинках. Три з них він провів у надважкій вазі. Перед цим Олександр став абсолютним чемпіоном світу в крузервейті (вагова категорія до 90,7 кг), завоювавши там усі чотири найпрестижніші пояси.

Як повідомляв портал "Коментарі", українець потрапив до рейтингу найбагатших боксерів світу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Юрий

12 січня 2022, 19:15

Мені трошки болить,що він не патріот України. Я більше не буду .....Гірко.


Новини