Головна Новини Спорт бокс Тайсон Ф’юрі не збирається чекати на Усика та планує битися з іншим суперником
commentss НОВИНИ Всі новини

Тайсон Ф’юрі не збирається чекати на Усика та планує битися з іншим суперником

Тайсон Ф’юрі планує оголосити ім’я свого майбутнього суперника вже наступного тижня. “Циганський Король” не збирається чекати на бій з українцем Усиком

4 вересня 2022, 14:05
Поділіться публікацією:

Британський боксер, чемпіон світу у суперважкій вазі за версією WBC Тайсон Ф’юрі планує оголосити ім’я свого майбутнього суперника вже наступного тижня. “Циганський Король” не збирається чекати на бій з українцем Усиком, повідомляють “Коментарі” із посиланням на  Sky Sports.                                                                                  

Тайсон Ф’юрі не збирається чекати на Усика та планує битися з іншим суперником

Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик

Чемпіон зазначив, що готовий вийти на ринг проти Олександра Усика і хоче, аби цей поєдинок відбувся вже цього року, однак  українець найближчим часом не планує битися. 

“Я чекав пропозиції від різних країн, а тут раптом Усик заявив, що більше не хоче битися цього року, бажає наступного. Тому не збираюся нікого чекати, оголошу про свій бій наступного тижня”, — сказав Ф’юрі. 

Зауважимо, що в руках Ф’юрі та Усика зараз знаходяться всі основні чемпіонські пояси у суперважкій вазі. Тайсон  чемпіон за версією WBC, а Олександр — за версією WBA (Super), WBO, IBF та IBO.

Нагадаємо, що три чемпіонські пояси Олександр виборов у поєдинку з британцем Ентоні Джошуа, а 20 серпня 2022 року захистив їх у матчі-реванші.

Як повідомляли “Коментарі”,  бій-реванш Усика — Джошуа тривав 12 раундів. Роздільним рішенням судді присудили перемогу українцю (113–115, 115–113, 116–112).

По завершенню  поєдинку знервований Джошуа викинув свої пояси з рингу та намагався піти у підтрибунне приміщення. Однак, спілкування з тренерами дало йому силу повернутися на ринг та поговорити зі своїм суперником.

Цікаво, що якщо бій Усик — Ф’юрі таки відбудеться і завершиться звитягою Олександра, то він збере всі чемпіонські пояси в себе. 

Востаннє всі чемпіонські титули серед важковаговиків належали українцям у добу братів Кличків. Віталій був чемпіоном за версією WBC, а Володимир — за  версіями IBF, IBO, WBO і WBA.

Варто зазначити, що пояси у Володимира Кличка “відняв” якраз можливий майбутній суперник Усика Тайсон Фьюрі. У листопаді 2015 року Тайсон переміг Володимира одноголосним рішенням суддів, після чого оголосив про завершення кар’єри, однак згодом повернувся у ринг.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини