Головна Новини Спорт бокс Тайсон Ф'юрі назвав суму грошей, яку отримає за бій з Усиком
commentss НОВИНИ Всі новини

Тайсон Ф'юрі назвав суму грошей, яку отримає за бій з Усиком

Один з найгучніших боксерських поєдинків 2024 року, бій Олександра Усика проти Тайсона Ф'юрі, принесе британцю близько 100 млн фунтів.

23 листопада 2023, 12:25 comments1171
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Кілька днів тому стала відома дата довгоочікуваного бою між чемпіонами з боксу у важкій вазі Олександром Усиком і Тайсоном Ф'юрі. Бій відбудеться 17 лютого 2024 року в Саудівській Аравії. Тепер британський боксер розповів, скільки грошей він отримає за цей бій.

Тайсон Ф'юрі назвав суму грошей, яку отримає за бій з Усиком

Тайсон Ф'юрі розповів, скільки отримає грошей за бій з Усиком

Вболівальники довго чекали зустрічі цих двох боксерів на рингу. Ще минулого року проводились переговори, однак вони були зірвані. Тайсон Ф'юрі вимагав більше грошей за поєдинок. Однак боксери все ж домовились про бій, який відбудеться 17 лютого, а 35-річний Ф'юрі розповів, скільки отримає за вихід у ринг з Усиком.

"Люди казали, що цього бою не буде, що я боявся і тікав. І що щойно сталося? Я ось-ось зароблю ще 100 мільйонів фунтів", — сказав Тайсон Ф'юрі виданню Marca, яке вказує, що сума може бути ще більшою.

Найбільший гонорар у боксі був у Флойда Мейвезера за поєдинок з  Менні Пак'яо. Тоді боксер отримав близько 150 млн доларів, однак усі інші гонорари менші ніж 100 млн. Наприклад легендарний реванш Майка Тайсона та Евандера Холіфілда, який посідає 5 сходинку за найбільшими гонорарами мав розмір 38 млн.

Нагадаємо, що Тайсон Ф'юрі є чинним чемпіоном WBC, а українець Олександр Усик володіє титулами WBA, WBO і IBF. Переможець поєдинку в Саудівській Аравії стане володарем усіх чотирьох головних боксерських поясів та отримає звання абсолютного чемпіона світу у боксі, вперше за декілька десятків років.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Олександр Усик запропонував Тайсону Ф’юрі приїхати в Україну: що відповів британський боксер.

Також "Коментарі" писали, що The Ring оновив список P4P: на яких місцях Усик та Ломаченко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини