Головна Новини Спорт бокс Реванш з Нганну або завершення кар’єри: бій між Усиком та Ф’юрі може не відбутися
commentss НОВИНИ Всі новини

Реванш з Нганну або завершення кар’єри: бій між Усиком та Ф’юрі може не відбутися

Джордж Гроувс вважає, що замість бою з Усиком Ф’юрі проведе реванш з Нганну

2 листопада 2023, 14:41
Поділіться публікацією:

Джордж Гроувс колишній чемпіон світу у другій середній вазі, дав коментар з приводу бою за абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі. Він вважає, що цей поєдинок може взагалі не відбутися. Про це він сказав для Sky Sports, передають “Коментарі”.

Реванш з Нганну або завершення кар’єри: бій між Усиком та Ф’юрі може не відбутися

Битва поглядів Усика та Ф'юрі. Фото з відкритих джерел

Немає шансів, що бій з Усиком відбудеться 23 грудня. Я не думаю, що наступним буде Усик. Я думаю, що це або реванш з Нганну, або це був останній бій Ф’юрі.

Він усім каже, що він циганський король, що він людина, яку жоден боєць ніколи не зможе його перемогти. Зараз є хтось, хто може його перемогти, і це Усик. Багато людей подумають так само, – зазначив британець

Також, Гроувс вважає, що Ф’юрі втратить занадто багато в разі програшу в бою з Усиком.

Він цікавий персонаж, і є багато шляхів, якими Ф’юрі може піти після боксу. Багато дверей можуть бути зачинені перед ним, якщо він програє Усику. Я думаю, що він збирається провести реванш проти Нганну, за який йому заплатять багато грошей, бо багато людей зацікавляться цим. Він підготується до реваншу краще. Або він може піти на пенсію, – сказав колишній чемпіон.

Битва поглядів Усика та Ф’юрі

Після бою британця та камерунця, непереможний український чемпіон Олександр Усик з рекордом 21-0, 14 КО, піднявся до рингу, щоб провести битву поглядів з Ф’юрі. Під час цього Усик сказав Ф’юрі, що чекає на нього 23 грудня, а той у свою чергу відповів, що може боксувати хоч зараз. Але враховуючи нокдаун та травми на обличчі британця, навряд чи він говорив це серйозно.  

Нагадаємо, що за інформацією від джерел ESPN, бій між Тайсоном Ф'юрі та Олександром Усиком змінив свою дату. Замість початково запланованого 23 грудня, цей поєдинок відбудеться в лютому в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини