Головна Новини Спорт бокс Реванш Усик – Джошуа: британець зробив заяву про місце бою
commentss НОВИНИ Всі новини

Реванш Усик – Джошуа: британець зробив заяву про місце бою

Екс-чемпіон світу Ентоні Джошуа готовий боксувати з Олександром Усиком у Києві

27 жовтня 2021, 14:56
Поділіться публікацією:

Колишній чемпіон світу Ентоні Джошуа допустив можливість приїхати боксувати з Олександром Усиком до Києва. Як інформує видання "Коментарі", британський важковаговик відзначився такою заявою під час інтерв'ю Ютуб-каналу IFL TV.

Реванш Усик – Джошуа: британець зробив заяву про місце бою

Усик и Джошуа. Фото: xsport.ua

Ентоні Джошуа зазначив, що остаточне місце поєдинку мають визначити менеджери обох команд, але, все ж таки, більше право має команда чемпіона, яким на сьогоднішній день є українець. Тому якщо від Олександра Усика надійде пропозиція провести цей бій у Києві, то Ентоні Джошуа обіцяє погодитися.

За словами боксера, йому не принципово де боксувати, адже куди б він не приїхав, мета буде одна – перемогти та знову повернути собі чемпіонські пояси.

Джошуа визнав, що рівних Усику сьогодні в надважкій вазі просто немає, але це не означає, що бій-реванш неможливий. Також британський боксер висловився, що він не підтримує думку деяких експертів, які вважають, що після поразки від Усіка йому не варто одразу ж готуватися до бою-реваншу, а варто провести якийсь проміжний поєдинок. Британець підкреслив, що він у чудовій формі та з гідним багажем досвіду та знань. Тож готовий найближчий поєдинок провести саме з українцем. Ентоні Джошуа підкреслив, що бій для розігріву йому точно не потрібен, але потрібен чемпіонський бій.

Читайте також на порталі "Коментарі" — бій-реванш Усик – Джошуа: стало відомо, як розподілили гонорари. Британський боксер програв на рингу, але не програв із фінансової винагороди. Сума гонорару Джошуа суттєво перевищила гонорар Олександра Усика.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини