Головна Новини Спорт бокс Бій-реванш Усик - Джошуа: стало відомо, як розподілять гонорари
commentss НОВИНИ Всі новини

Бій-реванш Усик - Джошуа: стало відомо, як розподілять гонорари

Гонорари у реванші Усик - Джошуа будуть розподілені 50 на 50

14 жовтня 2021, 19:23 comments1047
Поділіться публікацією:

Промоутер чемпіона світу в суперважкій вазі Олександра Усика Олександр Красюк розкрив карти щодо відсоткового співвідношення гонорарів, які отримають Ентоні Джошуа і його клієнт за бій-реванш, якщо такий відбудеться. Як інформує видання "Коментарі", слова промоутера наводить "Tribuna".

Бій-реванш Усик - Джошуа: стало відомо, як розподілять гонорари

Олександр Усик. Фото з відкритих джерел

Олександр Красюк зазначив, що про гонорар вже нічого говорити, тому як ці умови були обговорені ще перед першим боєм. Тоді обговорили, що в разі бою-реваншу як британець, так і українець отримають порівну, тобто 50 на 50. Олександр Усик істотно виграє від повторного поєдинку, адже в першому бою попри перемогу український боксер отримав лише 25% гонорару. Тоді як британський важкоатлет отримав 75%. Точні суми, які отримали бійці, не озвучуються.

Зазначимо, що ще на старті переговорів між командами Усика і Джошуа обговорювалася опція реваншу на випадок поразки британського боксера. Отже, у Джошуа перестрахувалися і тепер активно готуються до бою-реваншу, щоб спробувати відібрати чемпіонські пояси в українського боксера.

Також читайте на порталі "Коментарі" — по приїзду до Києва після перемоги в бою з Ентоні Джошуа Олександр Усик дав велику пресконференцію. Одне з перших питань, яке поставили боксеру журналісти, стосувалося гонорару, що отримає український чемпіон. Це питання роздратувало Усика. Той заявив, що зараз у всіх на думці тільки гроші й при цьому мало хто замислюється, як ці гроші дістаються, який виснажливий шлях потрібно пройти. Боксер заявив, що коли він проводив виснажливі тренування, то не думав про гонорар.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини