Головна Новини Спорт бокс Реванш Ф'юрі проти Усика все ж таки буде: промоутер британця назвав час і місце
commentss НОВИНИ Всі новини

Реванш Ф'юрі проти Усика все ж таки буде: промоутер британця назвав час і місце

Усик і Ф'юрі проведуть бій-реванш за три основні пояси в надважкій вазі

22 травня 2024, 08:27
Поділіться публікацією:

Британський "супертяж" Тайсон Ф'юрі планує провести бій-реванш проти українського чемпіона Олександра Усика та повернути втрачені пояси. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомив промоутер британця Френк Уоррен, інформує в соцмережі Х спортивний оглядач Майкл Бенсон.

Реванш Ф'юрі проти Усика все ж таки буде: промоутер британця назвав час і місце

Усик-Ф'юрі. Фото: з відкритих джерел

Цитуючи промоутера, журналіст зазначив: Тайсон Ф'юрі підтвердив, що наступним він проведе реванш проти Олександра Усика.

"Він (Френк Уоррен – ред.) сказав, що вони реалізують плани щодо другого бою, який відбудеться у жовтні у Саудівській Аравії", — написав Бенсон.

Нагадаємо, в ніч на 19 травня український боксер Олександр Усик роздільним рішенням суддів переміг британського важкоатлета Тайсона Ф'юрі і отримав титул абсолютного чемпіона світу з боксу. Однак одразу після поєдинку Ф'юрі не погодився з результатами та звинуватив суддів у їхній прихильності до українця через війну.

Перше, що сказав Тайсон Ф'юрі після поразки та втрати пояса WBC, це те, що він не згоден з результатами бою. За словами британського боксера, Усік переміг лише тому, що в Україні триває війна.

"Його країна перебуває у стані війни, тому люди стають на бік воюючої країни. Це помилка, на мою думку, я виграв цей бій. Я вважаю, що він виграв кілька раундів, але я виграв більшість із них. Я вважаю, що ми обидва провели гарну битву – найкращу, яку могли", — сказав Ф'юрі.

Британець уже тоді заявив, що вимагає реваншу після поразки та чекає на бій до кінця 2024 року.

Український боксер відреагував на заяви Ф'юрі та погодився провести ще один бій із британським боксером.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини