Головна Новини Спорт бокс Перший коментар Усика після перемоги над Чісорою
commentss НОВИНИ Всі новини

Перший коментар Усика після перемоги над Чісорою

Олександр Усик поки не визначився, чи вважає цей бій найкращим у своїй кар'єрі

1 листопада 2020, 02:22 comments1815
Поділіться публікацією:

Український боксер Олександр Усик прокоментував перемогу над Дереком Чісорою роздільним рішенням суддів у бою за титул чемпіона світу за версією WBO International.

Перший коментар Усика після перемоги над Чісорою

"Чи був це моїм найкращим боєм? Не знаю. Ось чесно, не можу відразу сказати. Сьогодні я знову довів, що готовий брати участь в суперважкій вазі. Які плани далі? Ще не знаю. Хочеться швидше поїхати додому, зустрітися з рідними і близькими, відпочити. А далі починати підготовку до наступного поєдинку. З ким хочу зустрітися? Ентоні Джошуа, привіт, я бачив, ти стежив за сьогоднішнім боєм. Яка моя мета? Стати абсолютним чемпіоном світу в суперважкій вазі ", — заявив український боксер.

Після цієї перемоги Усик став претендентом на титул чемпіона світу за версією WBO. Зараз в активі українця 18 перемог в 18 боях, 13 з яких він завершив нокаутом.

Як раніше повідомляли "Коментарі", Усик переміг Чісору на його території.

У ніч на перше листопада в Лондоні на знаменитому стадіоні "Уемблі" український боксер Олександр Усик в другому бою з суперважкій вазі переміг британця Дерека Чісору одноголосним рішенням суддів. Суддівські записки зафіксували 117: 112, 115: 113 (двічі).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини