Головна Новини Спорт бокс Перші коефіцієнти на бій-реванш Усик – Ф'юрі: які шанси на перемогу в українця
commentss НОВИНИ Всі новини

Перші коефіцієнти на бій-реванш Усик – Ф'юрі: які шанси на перемогу в українця

Олександр Усик має вищі шанси на перемогу в новому бою проти Тайсона Ф'юрі.

29 травня 2024, 14:58
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

21 грудня в Саудівській Аравії відбудеться чемпіонський реванш поєдинку за участю українського боксера Олександра Усика та британського важковаговика Тайсона Ф'юрі. Згідно з першими прогнозами Усик має більш високі шанси на перемогу у цьому поєдинку.

Перші коефіцієнти на бій-реванш Усик – Ф'юрі: які шанси на перемогу в українця

Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик. Фото з відкритих джерел

18 травня Олександр Усик роздільним рішенням суддів переміг Тайсона Ф'юрі та став першим за останні 25 років абсолютним чемпіоном світу з боксу у надважкій вазі. Після закінчення поєдинку Ф'юрі заявив, що вимагає реваншу, а Усик прийняв пропозицію британського боксера.

Після оголошення, що чемпіонський бій-реванш відбудеться у Саудівській Аравії 21 грудня, букмекери почали пропонувати коефіцієнти на перемогу одного та іншого боксера. 

Шанси на перемогу вищі в Усика – коефіцієнт 1,6, тоді як показник Ф'юрі букмекери оцінили у 2,55. Це означає, що шанси Олександра Усика здобути ще одну перемогу становлять 60%, тоді як можливості Ф'юрі оцінили у 40%.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що світові зірки боксу прокоментували перемогу Олександра Усика у бою з Тайсоном Ф'юрі в якому українець отримав звання абсолютного чемпіона світу з боксу у надважкій вазі. Вони назвали цей поєдинок культовим, а боксерів легендарними. А промоутер Усика після поєдинку заявив, що суддя пограбував українця та вкрав у нього перемогу нокаутом над Тайсоном Ф'юрі.

Також "Коментарі" писали, що після перемоги над Тайсоном Ф'юрі стало відомо, що Усик зніметься в голлівудському фільмі "Розгромна машина". Боксер зіграє українського бійця змішаних єдиноборств, який протистоятиме американцю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини