Головна Новини Спорт бокс Олександр Усик розповів, чому не переїхав в США
commentss НОВИНИ Всі новини

Олександр Усик розповів, чому не переїхав в США

Боксер поділився, що міг переїхати в Лос-Анджелес ще 10 років тому

21 січня 2022, 15:37
Поділіться публікацією:

Професійний український боксер Олександр Усик поділився деталями сімейного життя та дитинства. Про це спортсмен розповів в інтерв'ю відомій телеведучій Маші Єфросиніній.

Олександр Усик розповів, чому не переїхав в США

Олександр Усик, скрін з відео

Коли Олександру запропонували переїхати до Сполучених штатів, омріяної країни можливостей для боксерів-новачків в професійному боксі, йому було 24 роки. На той момент він мав дитину, доньку Єлизавету, та кохану жінку Катерину.

"В мене практично був підписаний контракт з американською компанією. Одна з причин чому я не поїхав — небажання Катерини їхати в Америку. Було спілкування з Катериною про те, що ми поїдемо в LA. Вона наче була не проти, але казала: "Давай ще подумаємо". Я зрозумів, що якщо поїду на півроку, то може статися так, що я повернуся чужою людиною для неї", — наголосив Усик.

Однак він додав, що наразі не шкодує про те, що не перебрався до США й задоволений своєю кар'єрою. Олександр розповів, що йому казали про те, що якби він й Ломаченко народилися в Британії, Мексиці чи Штатах, то були б дуже багатими.

Річ в тому, що аудиторія спортивних фанатів в Україні не така платоспроможна, як за кордоном. Українці не готові платити за перегляд трансляції поєдинків. А саме прибуток від таких переглядів складає левову частку гонорарів відомих боксерів. У підсумку спортсмен додав, що дуже радий бути українцем й народитися в цій країні.

Зазначимо, що Усик отримав звання чемпіона світу у важкій вазі, олімпійського чемпіона, чемпіона Європи та багаторазового чемпіона України.

Як повідомляв портал "Коментарі", стало відомо на якому місці в рейтингу найбагатших боксерів світу опинився Володимир Кличко та скільки грошей заробив за спортивну кар'єру. Видання Manchester Evening News опублікувало рейтинг боксерів з різних країн світу, що мають найбільші статки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини