Головна Новини Спорт бокс Ніколи не думав, що подібне г * вно допливе і до мене - Гвоздик
commentss НОВИНИ Всі новини

Ніколи не думав, що подібне г * вно допливе і до мене - Гвоздик

У минулі вихідні в Атланті відбулося боксерське шоу

20 квітня 2021, 01:59 comments1536
Поділіться публікацією:

Ексчемпіон світу за версією WBC в напівважкій вазі Олександр Гвоздик прокоментував пост українського боксера Івана Редкача.

Ніколи не думав, що подібне г * вно допливе і до мене - Гвоздик

Олександр Гвоздик (фото з відкритих джерел)

"Ніколи не думав, що подібне г * вно допливе і до мене. Зазвичай пропускаю подібні висери повз вуха, але в цей раз що то зло бере, плюс під загрозою відношення з людьми, яких я поважаю. Так ось дозвольте прояснити ситуацію. По перше. Ваня! Друзями ми з тобою не є, ніколи не були і не будемо. І в моєму списку контактів ти завжди був скоріше зі знаком мінус, ніж плюс. По-друге. На шоу мене запросив не ти, і я їхав не до тебе! Скажу навіть більше, спочатку я навіть не знав, що ти боксуєш на цій карті", — повідомив Олександр Гвоздик в своєму Інстаграм.

За його словами, це з'ясувалося пізніше.

"І як людина вихована я приєднався до вечері з твоєї командою по приїзду. І казав я тобі особисто, що ні підтримую ваш конфлікт з сім'єю Ломаченко (який, до речі, почав ти) і тебе зокрема? Анатолій Миколайович надіслав мені скрін твого поста, де ти говориш про нашу дружбу, тому що він знає, що її немає. І так дійсно я тобі про це сказав, зі словами "не вплутувати мене у свої розборки". Але, схоже, що заради хайпа ні берегів, ні горизонтів ти не бачиш", — додав екс-чемпіон світу за версією WBC.

Олександр Гвоздик зазначив, що Іван Редкач можливо придбав ще одного хейтера.

"Я так розумію, зараз слід чекати від тебе новий висер у відповідь. Можливо, це навіть цікаво, спробувати себе в новому амплуа. Тепер я новобранець в загоні диванних військ, може якраз кілька передплатників додасться, а то все ніяк не можу я своїм інстаграмом зайнятися. Ваня, ти брехун і інтриган! Не скажу, що я цього не знав", — додав боксер.

У минулі вихідні в Атланті відбулося боксерське шоу. У бою ексчемпіона світу в першій напівсередній вазі Реджиса Прогрейса та Івана Редкача в шостому раунді українець завалився на настил, симулюючи удар нижче пояса. Судді віддали перемогу одноголосним рішенням суддів Прогрейсу.

Нагадаємо, 1 квітня в США пройшов вечір боксу, одним з головних боїв якого став поєдинок між росіянином Максимом Власовим (45 перемог, 26 з них — нокаутом, 4 поразки) і американцем Джо Смітом-молодшим (27 перемог, 21 з них — нокаутом, 3 поразки).




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини