Головна Новини Спорт бокс Ломаченко нокаутом переміг Накатані: як це було (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Ломаченко нокаутом переміг Накатані: як це було (ВІДЕО)

Український боксер Василь Ломаченко впевнено нокаутував японця Масайоші Накатані й здобув перемогу на рингу

27 червня 2021, 08:10
Поділіться публікацією:








У ніч на неділю, 27 червня, в Лас-Вегасі (США) відбувся бій між українським боксером Василем Ломаченко та японцем Масайоші Накатані.

Ломаченко нокаутом переміг Накатані: як це було (ВІДЕО)

Бій Ломаченка-Накатані / Фото - Getty Images

Бокс закінчився в 9-му раунді перемогою Василя Ломаченка, який практично з перших хвилин бою швидко пристосувався і почав нападати на суперника. В кінці першого раунду він отримав розсічення на лобі через зіткнення головами, але в перерві йому зупинили кров. Український боксер мав перевагу у швидкості роботу і рук, і ніг. Ломаченко відмінно рухався і часто його атаки досягали мети.

У п'ятому раунді Василь затиснув суперника головою біля канатів і відправив його в нокаут. У японця пішла кров з носа, але той продовжив боротьбу і в попередніх раундах витримував атаки Ломаченко, впевнено тримаючи захист. Восьмий раунд почався з джеба (довгого прямого удару рукою, — прим. авт.) в голову японця, той похитнувся, але встояв на ногах. І в дев'ятому раунді Василь Ломаченко пригнувся й уникнув атаки суперника, потім різко завдав йому три удари в голову. Рефері зупинив бій і зафіксував дострокову перемогу українського боксера технічним нокаутом.

Нагадаємо, що для Василя Ломаченка це був перший вихід на ринг, після того, як він програв бій американському боксеру Теофіму Лопесу у 2020 році. Тоді судді одноголосно віддали перемогу американцю — 116: 112, 119: 109, 117: 111. Ця перемога принесла йому титул абсолютного чемпіона в легкій вазі, а українець — втратив всі свої пояси.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що українські боксери Олександр Усик і Василь Ломаченко в російському фільмі заявили про єдність росіян і українців, а потім потрапили в базу "Миротворця".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини