Головна Новини Спорт бокс Кличко розповів про пропозицію змінити громадянство
commentss НОВИНИ Всі новини

Кличко розповів про пропозицію змінити громадянство

Кличко підтвердив, що регулярно отримував пропозиції про зміну громадянства

20 вересня 2021, 17:00
Поділіться публікацією:

Колишній чемпіон світу в суперважкій вазі Володимир Кличко підтвердив інформацію про те, що йому досить часто надходили привабливі пропозиції про зміну українського громадянства. Як передає видання "Коментарі", про це пише спортивний портал "Sport.ua".

Кличко розповів про пропозицію змінити громадянство

Володимир Кличко. Фото: kommersant

Володимир Кличко зазначив, що йому регулярно надходили пропозиції щодо зміни громадянства, причому це були офіційні пропозиції на рівні відомих особистостей в різних державах. Український чемпіон розповідає, лідери партій, мери міст робили такі пропозиції, приходили також офіційні листи від перших осіб різних держав з пропозицією змінити паспорт України. Кличко зазначив, що, на його думку, зміна громадянства не впливає на людину.

Чемпіон підкреслив, що вже мав два паспорти — паспорт СРСР і паспорт України. Більше ніякого іншого громадянства і уявити ніколи не міг.

Володимир Кличко дав пораду всім, хто замислюється про зміну громадянства — потрібно не шукати відповіді на запитання, що може для тебе зробити та чи інша країна, потрібно завжди ставити перед собою питання, а, що ти можеш зробити для країни? Кличко зазначив, що завжди, коли він отримував пропозицію змінити громадянство, то він розумів, що, якщо погодитися на такий крок, то тоді точно не зможе дивитися в дзеркало.

"Не питай, що може країна зробити для тебе, а що ти можеш зробити для країни". Якщо я відмовлюся від українського громадянства, як це буде відбиватися на моїй країні і на українцях? ", — зазначив Володимир Кличко.

Читайте також на порталі "Коментарі" — український чемпіон Олександр Усик похвалився дорогим подарунком.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://sport.ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини