Головна Новини Спорт бокс Кличко оцінив шанси Джошуа знову повернути собі чемпіонські пояси
commentss НОВИНИ Всі новини

Кличко оцінив шанси Джошуа знову повернути собі чемпіонські пояси

Найвидовищніші перемоги британця ще можуть бути попереду, впевнений Кличко

1 жовтня 2021, 18:55
Поділіться публікацією:

Британець Ентоні Джошуа ще не втратив свій шанс знову стати володарем найпрестижніших поясів у суперважкій вазі, які втратив у бою проти українця Олександра Усика. Найвидовищніші перемоги британця ще можуть бути попереду. Як передає видання "Коментарі", таку думку в інтерв'ю телеканалу "Sky Sports" висловив український чемпіон Володимир Кличко.

Кличко оцінив шанси Джошуа знову повернути собі чемпіонські пояси

Володимир Кличко. Фото: biz.liga.net

При цьому український боксер виписав порцію компліментів своєму співвітчизникові Олександру Усику, зазначивши, що той вже увійшов в історію боксу. За словами Володимира Кличка, Олександр Усик зараз пише нову історію, причому писати він почав її з 2012 року, коли став олімпійським чемпіоном, а потім, вигравши всі пояси у важкій вазі й ось тепер відібравши всі чемпіонські пояси у суперважкій вазі.

При цьому Володимир Кличко зазначив, що це не означає, що на кар'єрі Ентоні Джошуа можна ставити хрест. У британського спортсмена ще є і час, і можливості. Вік дозволяє. Потрібно просто зробити правильний аналіз, провести роботу над помилками, залишивши позаду труднощі та погані думки.

Зазначимо, що Ентоні Джошуа втратив усі свої чемпіонські пояси, програвши за очками Олександру Усику 25 вересня у столиці Великобританії. Програв Джошуа за рішенням усіх суддів одноголосно. Це вже друга поразка в кар'єрі Джошуа.

Також раніше видання "Коментарі" повідомляло — Ентоні Джошуа спробував зачепити українського чемпіона Олександра Усика: "Все, що вмієш, — жонглювати".

Читайте також раніше на порталі "Коментарі" — український чемпіон Олександр Усик похвалився дорогим подарунком, зазначивши, що він тепер для нього дуже цінний.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини