Головна Новини Спорт бокс Кличко був включений до Міжнародної зали боксерської слави
commentss НОВИНИ Всі новини

Кличко був включений до Міжнародної зали боксерської слави

Володимир Кличко став другим українцем, якому вдалося стати почесним спортсменом Зали слави боксу

16 грудня 2020, 08:40
Поділіться публікацією:

Відомий український боксер Володимир Кличко був включений до Міжнародної зали боксерської слави. Він став другим українцем, якому вдалося досягнути таких висот. Першим, хто потрапив до Міжнародної зали у 2018 році був його брат — Віталій.

Кличко був включений до Міжнародної зали боксерської слави

Володимира Кличка включили до Зали слави боксу. Фото: sportbox.ru

Всього номіновано було сорок два боксери. Володимир вперше брав участь в голосуванні і одразу ж був обраним журі.    

До Міжнародної зали боксерської слави потрапили також американські спортсмени - Флойд МейвезерАндре Уорда. Серед жінок було номноовано Лейлу Алі та Енн Вулф.

14 червня 2021 року відбудеться урочиста церемонія включення до Зали слави.

Міжнародний зал боксерської слави — музей боксу, який вшановує тих, хто зробив значний внесок в цей вид спорту. Знаходиться він в американському Канастоті, штат Нью-Йорк.

Музей був відкритий в 1990-му році на честь Кармена Базиліо і Біллі Бакусю, чемпіонів світу з боксу, що народилися в Канастоті.

Нагадуємо, що чемпіонкою світу з фітнес-бікіні стала українка Оксана Брігідір. Вона зуміла завоювати золоту медаль серед професіоналів Elite Pro. Дівчина володіє декількома почесними нагородами в категоріях фітнес-бікіні. Крім цього, спортсменка живе яскравим соціальним життям і постійно викладає фото зі своїх тренувань.

15 березня 2018 року Оксані Брігідір першої в країні присвоїли звання "Заслужений майстер спорту України з бодібілдингу".  

Сайт "Коментарі" також повідомляє, що відома українська тенісистка Даяна Ястремська підхопила коронавірусну хворобу по приїзду в Дубаї, де вона мала б готуватися до змагань. Дівчина, навіть не зустрівши тренерів, одразу відправилася на самоізоляцію. 






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини